La falla de Pere Cabanes - Joan XXIII, favorita del públic i del jurat dels Premis a les Falles À Punt 2023

Enguany, aquesta comissió aconsegueix el primer premi del jurat de falles d’À Punt i el primer premi de les votacions del públic en el web de la radiotelevisió valenciana

Falla preferida públic À Punt Pere Cabanes   Joan XXIII
Falla preferida públic À Punt Pere Cabanes Joan XXIII
19 de març 2023 - 11:59

Amb el 57% dels vots, la falla de la comissió Pere Cabanes - Joan XXIII es converteix en el monument preferit pel públic que ha votat en el web d’À Punt. Amb una escena dedicada al presentador de la radiotelevisió valenciana Màxim Huerta, aconsegueix fer doblet enguany, ja que també s’ha emportat el primer premi dels Premis À Punt a les Falles 2023.

En la falla de la comissió Pere Cabanes - Joan XXIII es fa homenatge a una de les cares més visibles d’À Punt, al periodista i escriptor Màxim Huerta. Reprodueix la seua xicoteta llibreria, instal·lada a Bunyol, per a recordar a tot el món que la Comunitat Valenciana té molt a oferir en les sues festes, llocs i propostes. I tot això mitjançant el canal de televisió autonòmic, ens acosta cada una de les festes a les nostres llarsie ens fa sabedors de la sort que tenim de viure en la terreta.

Aquesta és la tercera edició dels Premis À Punt a les Falles que convoca la radiotelevisió pública valenciana amb l’objectiu de fomentar l’esperit satíric i la crítica audiovisual entre els artistes i les comissions falleres.

El premi del públic d’À Punt està dotat amb 1.000 euros i estendard commemoratiu.

També et pot interessar

stats