Eugeni Alemany torna a À Punt per a presentar ‘Tresor o trasto’

El concurs oferirà un especial la nit de Reis, però l’estrena setmanal serà el dimarts 24 de gener

Eugeni Alemany torna a À Punt per Nadal
Eugeni Alemany torna a À Punt per Nadal
15 de desembre 2022 - 10:28

El còmic Eugeni Alemany és un dels rostres que tornarà a la pantalla d’À Punt per al 2023 i ho farà per a presentar el nou concurs Tresor o trasto. El primer programa tindrà un contingut especial i es podrà gaudir des de casa la nit del 5 de gener, a partir de les 22:00 hores, mentre les famílies esperen l’arribada dels Reis d’Orient.

À Punt oferirà el concurs d'èxit internacional Tresor o trasto cada dimarts, en prime time, a partir del 24 de gener, quan una parella de concursants lluitarà per a emportar-se el premi màxim de 10.000 euros d’aquest nou programa presentat per Eugeni Alemany i en el qual també participarà l'experta i llicenciada en Història de l'Art Arabella León.

Eugeni Alemany, amb el seu gran sentit de l'humor i espontaneïtat, es posa al capdavant d'aquest concurs que s'emetrà a Espanya després de l'èxit aconseguit en altres països europeus com Alemanya, Itàlia, Holanda o Suècia. Amb aquesta, serà la setena adaptació del format internacional Trash or Treasure, del grup Banijay, produït per a À Punt Media per Quarzo Producciones i Homo Videns Produccions.

L'experta i llicenciada en Història de l'Art, Arabella León, també participarà en el programa
L'experta i llicenciada en Història de l'Art, Arabella León, també participarà en el programa / À Punt

En què consisteix Tresor o trasto?

Quantes vegades has sentit que eixe objecte familiar que guardes a casa podria valdre una fortuna? I si en realitat no fora res més que un trasto? Partint d'aquesta premissa sorgeix Tresor o trasto. Cada setmana, una parella de concursants haurà de descobrir quin és l'objecte més valuós entre dotze de diferents. Cada objecte amaga una història diferent i un preu que va des d'un euro fins als 10.000. La parella haurà de triar quin és el seu “objecte d'or”, el que consideren que té més valor. El preu d'aquest objecte daurat serà el premi que s'emporten a casa.

Un programa amb grans dosis de diversió en el qual es mesclaran l'emoció i la tensió. Aconseguiran distingir què és tresor i què és trasto per a emportar-se el premi màxim?

També et pot interessar

stats