Estrenes de programes, sèries i moltes més novetats omplin la programació d’À Punt del mes de gener

La sèrie 'Diumenge, paella' és la gran novetat, 'Terra viva' es transforma en un programa en directe d’un hora de durada i 'Atrapa’m si pots' tindrà una edició de cap de setmana

Primera comèdia de situació d'À Punt
Primera comèdia de situació d'À Punt

La programació d’À Punt enceta l’any amb moltes novetats. La televisió pública valenciana estrena una sèrie de ficció, nous programes, nous formats per a alguns dels continguts ja consolidats i noves temporades de programes ja coneguts.

Entre les estrenes, a partir de diumenge 12 de gener, es podrà seguir a les 21:15 hores la comèdia de situació Diumenge, paella. Es tracta d’una sèrie de ficció de 13 capítols de Beniwood Producciones per a À Punt. La sèrie parla d’una família peculiar i uns amics gens convencionals que dinen cada diumenge al voltant d’una paella.

També en l’apartat de ficció, À Punt estrenarà dilluns 13 de gener nous capítols d’El paradís de les senyores. La sèrie va aconseguir un gran èxit de públic en la seua primera etapa en À Punt. L’emissió de l’últim capítol, el 4 de desembre, va aconseguir 95.000 espectadors i un 7,2% de quota de pantalla. La sèrie es podrà seguir de dilluns a divendres després d’Atrapa’m si pots.

Un altra novetat del mes de gener arriba de Terra viva. El programa estrena plató, creix i es transforma en un contingut diari en directe d’una hora de durada. També creix l’equip i s’hi incorpora el geògraf Jordi Payà, que serà el nou presentador del programa. Terra viva continuarà oferint l’actualitat del sector primari i el Medi Ambient, a més inclourà tot allò relacionat amb l’oratge i la climatologia. Enric Navarro, enginyer agrònom i fins ara la cara més visible del programa, hi continuarà tenint protagonisme amb els seus reportatges de divulgació.

Entre les estrenes absolutes, està La memòria rescatada, un programa creat en col·laboració amb la Filmoteca que recupera filmacions domèstiques fetes per ciutadans i ciutadanes a partir dels anys 20 del segle passat. S’emet cada dimarts a la nit. També Al malnom, bona cara, un format d’humor que aprofundeix en el costum valencià d’identificar persones i famílies amb malnoms. El programa el presenta Maria Juan i es podrà seguir dimecres a partir de les 23:00 hores.

D’altra banda, tornen alguns dels programes més populars d’À Punt. És el cas de Qui és qui, un retrat de la diversitat de les persones que viuen a la Comunitat Valenciana, i de Inoblidables, que ret homenatge a la vida als pobles menuts i als seus habitants. Els dos programes es podran veure cada dimarts després de 20H NTC.

Un altre programa que creix és Atrapa’m si pots. El popular concurs que presenta Eugeni Alemany tindrà també una edició específica i temàtica dissabte i diumenge.

A les novetats de l’inici d’any, s’hi afig No tenim trellat, un programa presentat per Oscar Tramoyeres que fa un repàs nostàlgic i en clau d’humor dels últims trenta anys. I Tot À punt, un programa de zàping que fa un recull setmanal del millor de la programació d’À Punt en clau d’humor.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i en la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats