Els espectadors més fidels de ‘L’Alqueria Blanca’ visiten el rodatge dels nous capítols

Les cinc parelles guanyadores del sorteig han recorregut els estudis i han compartit un matí amb els actors de la sèrie d’À Punt

Dijous està prevista la preestrena del primer capítol, al Teatre Serrano de Sogorb, que estarà en pantalla el dilluns 6 de febrer

Les cinc parelles guanyadores del sorteig han recorregut els estudis de l'Alqueria Blanca
Les cinc parelles guanyadores del sorteig han recorregut els estudis de l'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
30 de gener 2023 - 15:19

Amb motiu de l’emissió del capítol 100 de la sèrie L’Alqueria Blanca es va posar en marxa un concurs a les xarxes d’À Punt per tal de convidar deu espectadores i espectadors a una jornada de rodatge. Aquest dilluns, les cinc parelles afortunades al sorteig han acudit a la cita als platós per tal de gaudir del premi. Andrea Alcalà Vallés, Cristina Bajo Menéndez, Mª Amparo Beneito Huerta, Victoria Martínez Blay i Inma Brun Rocher van ser les guanyadores del premi.

En arribar a les instal·lacions a Bunyol, els espectadors més fidels han sigut rebuts per la directora de producció de L’Alqueria Blanca, Marifé de Rueda, que els ha donat la benvinguda i els ha acompanyat a l’interior de les naus on passa la vida d’aquesta estimada sèrie valenciana. Fran Martínez, cap de producció de la sèrie, els ha explicat cadascuna de les peculiaritats que té el rodatge dels capítols, que tornen a la pantalla d’À Punt a partir del dilluns 6 de febrer.

Els afortunats han conegut alguns dels actors de la sèrie
Els afortunats han conegut alguns dels actors de la sèrie

Pepe Alcalà i Feli Vallés, de Betxí, són una de les parelles que ha descobert L’Alqueria Blanca per dins. «La nostra filla Andrea, que és mestra, ens va apuntar al sorteig», ens explica Pepe. «No imaginava que era així; de fet, pensàvem que es rodava al poble, però és increïble tant de detall. Ja tenim ganes que siga dilluns 6», afig la seua dona, «perquè en À Punt ens deixàreu amb la mel als llavis».

Una visita inoblidable al cor de l'Alqueria Blanca
Una visita inoblidable al cor de l'Alqueria Blanca

Cristina Bajo i Alba Ferrandiz són mare i filla, de València. Cristina ens conta que és una espectadora fidel des que la sèrie s’emetia per Canal 9 i que, com treballa, se’ls grava i cada nit veu el capítol del migdia. «Quan els féieu els diumenges a la nit, a casa avançàvem el sopar a les 8 de la vesprada per a asseure’ns davant el sofà tranquils i gaudir de L’Alqueria Blanca», ens conta amb un somriure al rostre.

La sèrie torna el dilluns 6 de febrer a la pantalla d'À Punt
La sèrie torna el dilluns 6 de febrer a la pantalla d'À Punt

Preestrena del primer capítol de la nova temporada a Sogorb

Dijous a les 19 hores, al Teatre Serrano de Sogorb, es projectarà el primer capítol de la nova temporada de L’Alqueria Blanca. Assistiran el director general d’À Punt, Alfred Costa, i el director de continguts i programació de la cadena, César Martí.

En acabar la projecció, començarà una xarrada col·loqui amb la presència del productor de la sèrie, Ximo Pérez, i més d’una dotzena d’actrius i actors que ja hi han confirmat l’assistència i que ens avançaran algunes novetats d’aquesta nova temporada.

També et pot interessar

stats