Emotiu trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats a València

À Punt Mèdia ha emés en directe l'acte en honor de la patrona de la Comunitat Valenciana.

Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats, aquest diumenge

La Mare de Déu dels Desamparats ja descansa a la catedral de València, on ha arribat envoltada pels milers d'assistents que l'han retut homenatge. Després de la tradicional missa d'infants arribava el moment del trasllat, que s'ha pogut seguir aquest diumenge en directe per À Punt.

Des de les 10:30 hores, la televisió pública ha acostat a tots els valencians i valencianes aquest acte tan emotiu amb una retransmissió que ha estat narrada pel periodista Paco Morrió i acomanyada dels comentaris del també periodista, escriptor i doctor en Teologia Baltasar Bueno.

El trasllat és un moment especialment significatiu en el calendari festiu dels valencians, que cada segon diumenge de maig reten homenatge a la patrona de la Comunitat Valenciana en un trasllat de la imatge pelegrina des de la basílica fins a la catedral per la porta dels Ferros. És un acte públic i multitudinari en el qual la imatge queda escorada en diversos moments, encara que sense arribar a terra, pel fervor dels ciutadans que la volen tocar.

À Punt Mèdia treballa cada dia per estar prop de les tradicions i de les festes populars valencianes, per fer-les arribar i per difondre-les entre tota la ciutadania.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure i escoltar en directe i en diferit, a través del web i de les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats