Eleccions sindicals en À Punt Mèdia

Els treballadors i treballadores de la SAMC i la CVMC voten hui els representants sindicals.

Eleccions sindicals
Eleccions sindicals / Departament de Comunicació
17 de febrer 2023 - 20:59

Hui s’han celebrat les segones eleccions sindicals en la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

A la seu de Burjassot han la participació ha sigut d’un 87,6 %. Pel que fa als resultats Intersindical-STAS ha aconseguit 87 vots, que suposen 4 delegats, CCOO, 80 vots i obté 3 delegats, UGT ha assolit 64 vots, la qual cosa li permet obtindre 3 delegats. La CGT ha tingut 38 vots, que li atorguen 2 delegats i CSIF amb 35 vots, obté 1 delegat.

Pel que fa a la delegació d’Alacant,  CCOO ha aconseguit 38 vots que tradueixen en  2 delegats i UGT, 30 vots i un delegat. Els 9 vots de CGT a Alacant no li donen cap delegat.

Resultats de la CVMC

D'altra banda, en les eleccions sindicals de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC),  CCOO amb 17 vots aconsegueix 2 delegats, la CGT amb 11 vots, tindrà 1 delegat i UGT i Intersindical empatats amb 8 vots, tindran 1 delegat cadascú. La participació en les eleccions de la CVMC ha sigut d'un 80%: hi han votat 44 de les 55 persones que hi conformen la plantilla.

 

També et pot interessar

stats