Duc de Gaeta - La Pobla de Farnals, primer premi de La Colla a les Falles 2023

La comissió del sector Algirós ha rebut per unanimitat el vistiplau del jurat, integrat pels presentadors del programa infantil d’À Punt Julieta Betancor, Jorge Bonora i Josep Xavier Rico

Duc de Gaeta La Pobla de Farnals
Duc de Gaeta - La Pobla de Farnals, primer premi de La Colla a les Falles 2023 / Patricia Gonzalez

La comissió de la falla Duc de Gaeta – La Pobla de Farnals va tornar a participar enguany en la convocatòria dels premis La Colla a les Falles, amb la intenció d’aconseguir un nou guardó per a la seua falla infantil. I el treball dels artistes Mario Pérez ha donat el seu fruit. Si l’any passat quedaren en tercera posició, en les Falles del 2023, són els guanyadors. 

El projecte s’anomena “... I punt” i està adreçat a visibilitzar d’una forma divertida, satírica i didàctica una gran part de les paraules que contenen, o són intrínsecament, el mot punt. Així hi trobarem el punt seguit, el punt de trobada, la puntualitat, l’acupuntura i, per descomptat, l’À Punt. Aquest últim està representat pels personatges del programa La Colla.

La comissió rebrà un premi dinerari per un import de 2.000 euros, un estendard amb menció de la concessió del primer premi a la falla infantil corresponent i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

El segon premi de La Colla a les Falles 2023 és per a la falla Arxiduc Carles - Músic Gomis
El segon premi de La Colla a les Falles 2023 és per a la falla Arxiduc Carles - Músic Gomis / À Punt

El segon premi de La Colla a les Falles 2023 és per a la falla Arxiduc Carles - Músic Gomis, de l’artista Vicente Gomar, i el tercer premi és per a la falla Costa i Borràs - Agustina d’Aragó pel projecte “Famili És”. La segona comissió guanyadora rebrà un premi dinerari per un import de 1.000 euros i la tercera, de 500 euros. A més, les dues tindran el seu estendard i participaran en un reportatge de la cadena.

El tercer premi és per a la falla Costa i Borràs - Agustina d’Aragó pel projecte “Famili És”
El tercer premi és per a la falla Costa i Borràs - Agustina d’Aragó pel projecte “Famili És” / À Punt

Premi del Públic La Colla À Punt 

Les deu falles infantils finalistes als Premis La Colla d’À Punt també tindran l’opció de guanyar el Premi del Públic. El dijous 16 de març es publicarà en el web d’À Punt una enquesta en què les usuàries i els usuaris del web podran votar entre les falles que hi participen. 

Aquest procés de votació estarà obert del dijous 16, a les 10:00 hores, al 18 de març, a les 10:00 hores. Els usuaris i usuàries podran veure les falles participants a través d’una galeria d’imatges que trobaran juntament amb l’enquesta.

El resultat de les votacions es farà públic el dia 18 de març a les 11:00 hores en el web i xarxes socials d’À Punt i La Colla d’À Punt. À Punt es posarà en contacte amb la comissió guanyadora.

També et pot interessar