El documental ‘Picades contra el vidre’, coproduït per À Punt, s’estrena esta nit als Cines Lys de València

Dirigit per Pepe Andreu i Rafa Molés, parla de la revolució que comença en el món educatiu.

Una imatge del documental
Una imatge del documental

El documental Picades contra el vidre, coproduït per SUICAfilms i À Punt Mèdia, s’estrena esta nit a partir de les 20:30 hores als Cines Lys de València. El documental, dirigit per Pepe Andreu i Rafa Molés, parla de la revolució que comença en el món educatiu.

Picades contra el vidre explica al llarg del 75 minuts com un grup de professors d’un institut d’Alcoi decideix assumir el repte de revolucionar l’educació encara que, de seguida, esclaten les pors i el rebuig entre alguns pares, alumnes i part del professorat. Una primera experiència que es desenvolupa amb alumnes de 1r d’ESO.

El documental repassa la transformació que viu el centre en el seu camí per a formar persones i no treballadors. També els problemes als quals s’enfronta aquest canvi. I durant el procés, es mostra com, de forma silenciosa i a poc a poc, alguns col·legis han iniciat ja el canvi pel seu compte. Exemples que ajudaran a respondre els dubtes del nou col·legi que es mobilitza. “El futur només és possible amb noves idees, no aprenent una vegada i una altra el mateix en un bucle sense eixida”, expliquen els directors de Picades contra el vidre.

El documental es va presentar en la 28 edició del Festival Internacional de Cinema de Madrid. Ara s’estrena a València i es podrà veure del 9 al 14 de novembre.

També et pot interessar

stats