DocsLab-À Punt, el laboratori de projectes de no-ficció de DocsValència, rebrà projectes en fase de desenvolupament fins al 6 d’abril

DocsLab-À Punt, el laboratori de projectes de no-ficció
DocsLab-À Punt, el laboratori de projectes de no-ficció / Departament de Comunicació
28 de març 2022 - 12:37

DocsLab-À Punt, el laboratori de projectes del festival DocsValència. Espai de No-Ficció, ha obert el termini per a presentar treballs en fase de desenvolupament.

El DocsLab-À Punt, que tindrà lloc del 6 al 10 de maig, inclou en un taller de desenvolupament de projectes una sèrie de Doc Talks (xarrades, conferències magistrals i taules rodones), reunions cara a cara amb experts i una sessió de pitching. L’objectiu del laboratori és donar suport als documentalistes i fomentar la internacionalització de la producció valenciana. A més, s’intenta contribuir a construir una indústria de no-ficció més dinàmica i amb nous horitzons, alhora que ajuda a trobar vies de finançament dels futurs documentals.

À Punt Mèdia atorgarà un premi que consisteix en la precompra de drets d’antena, amb una dotació econòmica de 5.000 euros.

Enguany, el DocsValència canvia de dates i se celebrarà del 6 al 14 de maig. Les projeccions tindran lloc a les sales dels cinema Lys de València, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània i la sala Rialto de la Filmoteca Valenciana.

La plataforma de mitjans de comunicació pública, a més de patrocinar el laboratori de projectes DocsLab-À Punt, serà, com cada any, el mitjà oficial del festival. 

També et pot interessar

stats