La diversitat funcional intel·lectual tanca la primera temporada de ‘400’

El programa, dirigit i presentat per Pere Aznar, visitarà aquest dijous les associacions Bona Gent de València i Aderes de Burjassot

Pere Aznar conviurà amb persones amb diversitat funcional intel·lectual.
Pere Aznar conviurà amb persones amb diversitat funcional intel·lectual. / Departament de Comunicació
15 de març 2023 - 12:51

Aquest dijous, 16 de març, a les 22:00 h, À Punt emetrà l'últim capítol de la temporada de 400. El seu director i presentador, Pere Aznar, conviurà amb persones amb diversitat funcional intel·lectual.

El 15% de la població mundial, és a dir, uns mil milions de persones, pateix algun tipus de discapacitat. A Espanya, més de 250 mil persones tenen reconeguda una diversitat funcional intel·lectual.

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà de prop les associacions Bona Gent de València i Aderes de Burjassot. Coneixerem històries excepcionals en una alqueria i en l’equip de bàsquet que va inspirar la pel·lícula Campeones. Paco, Guillermo i Feli ens deixaran sense paraules amb els seus monòlegs.

400 és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

El programa 400 parlarà de la diversitat funcional
El programa 400 parlarà de la diversitat funcional

 Cada setmana Pere Aznar ha conviscut amb una associació que fa un lloable treball social i allí mateix ha trobat tres persones disposades a fer un monòleg d’humor sobre temes com les malalties mentals, la reinserció, els migrants, l’acolliment, les persones majors, les addiccions, el Parkinson o els menjadors socials.

Els programes anteriors de 400 es troben allotjats a la pàgina web d’À Punt i es poden tornar a veure ‘A la Carta’ al següent enllaç (https://www.apuntmedia.es/programes/400/

També et pot interessar

stats