Divendres Fem comboi a Benicarló amb ‘L’Alqueria Blanca’

Lola Moltó protagonitza la trobada digital del pròxim divendres, 26 de març a les 20:00 hores.

La cita és en les xarxes oficials d’À Punt, de L’Alqueria Blanca i en el Facebook de l’Ajuntament de Benicarló

Fem comboi amb Lola Moltó
Fem comboi amb Lola Moltó / Departament de Comunicació
24 de març 2021 - 13:57

Lola Moltó serà la actriu de L’Alqueria Blanca convidada a Fem comboi amb tots els fans que vulguen connectar-se el pròxim divendres, 26 de març a les 20:00 hores. À Punt presenta Fem comboi, Una oportunitat d’or per a comentar en directe amb l’actriu Lola Moltó (Dora en la sèrie) el primer capítol de la temporada i conéixer de primera mà alguns avanços dels pròxims capítols.

Aquest divendres, la localitat convidada al Fem comboi és Benicarló i comptarem amb la presència de l’alcaldessa Xaro Miralles. A partir de les 20:00 hores i durant 30 minuts totes aquelles persones que ho desitgen es poden connectar en les xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i Youtube), a més també s’emetrà en el Facebook de l’Ajuntament de Benicarló.

Fem Comboi en L'Alqueria Blanca
Fem Comboi en L'Alqueria Blanca

Fem comboi és un espai virtual de retrobament dels fans amb actors i actrius de la sèrie. En aquesta nova temporada, els seguidors i les seguidores de L’Alqueria Blanca agafen protagonisme. Com que la situació sanitària no permet que es facen presentacions presencials, À Punt ha preparat set esdeveniments virtuals en què el públic tindrà la possibilitat de compartir conversa amb alguns dels protagonistes.

De la mà de Chus Lacort hi haurà novetats, estrenes, sorpreses i, sobretot, un contacte pròxim i càlid entre L’Alqueria Blanca i els seus seguidors. À Punt pretén mantindré el contacte humà i l'alegria de compartir moments i passions, encara que siga a distància.

En el web alqueriablanca.apuntmedia.es es poden veure tots els Fem comboi i un fum de continguts extra sobre l’univers alquerià.

També et pot interessar

stats