Diumenge tornen els millors moments de 'L'Alqueria Blanca' abans de la nova estrena

El concurs ‘Atrapa’m si pots’ dedicarà el concurs de dijous 14 a la sèrie

 Especial ‘Trau la llengua’ per a celebrar els 100 programes 

La pròxima setmana, s’emetran cinc capítols de la temporada anterior de L’Alqueria Blanca en una marató
La pròxima setmana s’emetran cinc capítols de la temporada en una marató / Departament de Comunicació
06 d'octubre 2021 - 13:36

 

Diumenge 10 d’octubre és el compte enrere per a l’estrena de la sèrie més benvolguda d’À Punt. Per a fer memòria dels capítols que van tornar la temporada passada, la televisió pública ha preparat una selecció dels millors moments de L’Alqueria Blanca. L’emissió està prevista des de les 21:45 hores fins a les 23:15 hores.

Mentre arriba el moment de l’estrena dels nous capítols de L’Alqueria Blanca, diumenge 17 d’octubre, À Punt també ha preparat una edició especial del concurs Atrapa’m si pots per a l’horari de màxima audiència de dijous 14 d’octubre. A partir de les 22 hores, els espectadors i espectadores podran jugar des de casa i comprovar quantes preguntes encerten sobre la sèrie.

D’altra banda, la vesprada de l’estrena, la pròxima setmana, s’emetran cinc capítols de la temporada anterior de L’Alqueria Blanca en una marató per als seguidors més fidels.

100 programes de Trau la llengua

Trau la llengua és l’únic programa d’À Punt Mèdia que va tindre continuïtat des de l’antiga RTVV i aquest dijous 7 d’octubre compleix 100 programes en emissió. En el programa hi trobarem moltíssimes sorpreses amb convidats molt especials, com ara el primer presentador del programa, Eugeni Alemany.

Trau la llengua ha sigut sempre un dels programes més reconeguts i valorats pels espectadors de tota la Comunitat Valenciana. El programa conta des dels seus inicis amb el patrocini de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i junts treballen per ajudar en la difusió del valencià en tots els àmbits i en donar prestigi a la llengua.

Els presentadors actuals, els còmics Xavi Castillo i Pepa Cases, han mantingut l’esperit didàctic i humorístic del programa, que va començar amb Eugeni Alemany i la seua particular i original personalitat.

Els presentadors actuals, els còmics Xavi Castillo i Pepa Cases, han mantingut l’esperit didàctic i humorístic del programa.
Els presentadors actuals, els còmics Xavi Castillo i Pepa Cases, han mantingut l’esperit didàctic i humorístic del programa.

Durant totes les emissions, l’objectiu principal del programa ha sigut i continua sent acostar la llengua als espectadors, normalitzar-ne l’ús, tot destacant totes les variants comarcals i aspectes curiosos i útils per als usuaris.

En esta temporada s’han ampliat els continguts amb noves troballes de paraules relacionades amb sectors tan diversos com el camp, l’educació, l’esport, la música o la tecnologia, sense perdre de vista mai el sentit de l’humor, tan important com sempre per a ajudar a difondre d’una manera lúdica i entretinguda els coneixements de la nostra llengua des dels mitjans públics valencians.

També hi han participat alcaldes de poblacions de tots els partits en la secció "Paraula de" explicant a l’audiència d’À Punt quina és la seua paraula o expressió favorita en valencià i per què.

A més a més, nombrosos professionals del sector educatiu (mestres i professors de Primària i Secundària, especialment), fan servir els vídeos del programa com a eina per a explicar el valencià amb les seccions més didàctiques, com ara "D’on són", "Paraules en risc" o "Cada mot al seu lloc".

El programa també continua sent una finestra per a la joventut, la cultura musical pròpia i diversos col·lectius socials.

També et pot interessar

stats