Diumenge tens una cita a Morella amb la nova temporada de ‘Tresors amb història’

El programa de Carolina Ferre busca els tresors que millor representen l'ànima valenciana a les comarques dels Ports, l'Alt Maestrat i el Baix Maestrat.

Qualsevol persona pot acudir a l'Ajuntament de Morella el diumenge 23 a les 10:00 h, a les 12:00 h o a les 15:00 h i portar un objecte familiar, un record dels esports, oficis, tradicions o festes de la zona.

Carolina Ferre i els experts de Tresors amb història
Carolina Ferre i els experts de Tresors amb història / Departament de Comunicació
20 d'abril 2023 - 11:05

El primer programa de la tercera temporada de Tresors amb història arriba a Morella amb un format més participatiu que mai. El programa de Carolina Ferre busca els tresors que millor representen l'ànima valenciana a les comarques dels Ports, l'Alt Maestrat i el Baix Maestrat.

Carolina Ferre torna amb Tresors amb història
Carolina Ferre torna amb Tresors amb història

Qualsevol persona pot acudir a l'Ajuntament de Morella el diumenge 23 a les 10:00 h, a les 12:00 h o a les 15:00 h i portar un objecte familiar, un record dels esports, oficis, tradicions o festes de la zona. Això sí, sempre amb una història interessant al darrere.

Tresors amb història necessita la vostra ajuda per a construir l’arxiu que represente el patrimoni cultural valencià dels últims dos-cents anys. Els millors tresors passaran a formar part de l’exposició que organitzarà l’ETNO, el Museu Valencià d’Etnologia.

Els experts de Tresors amb història esperen les vostres aportacions al programa
Els experts de Tresors amb història esperen les vostres aportacions al programa

Estem a la recerca d’objectes de Morella i dels voltants, busquem aquests tresors que amaguen històries meravelloses. No dubteu a buscar aquestes peces úniques i pujar-les al web www.tresorsambhistoria.es o també podeu enviar un correu a info@tresorsambhistoria.es. El vostre tresor familiar podria aparéixer en el programa i ser una de les peces estrela de l'exposició de Tresors amb història.

La producció d’À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio), continua ampliant, una temporada més, la creació d’un arxiu digital d’objectes històrics.

Tresors amb història està basat en el format National Treasures, creat i amb llicència d’EZ Films - Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s'ha adaptat també a Dinamarca, Nova Zelanda. 

També et pot interessar

stats