Diumenge s’estrena la sèrie de ficció ‘Él último show’

Produïda per Aragón TV, ha rebut el vistiplau del públic d’altres televisions autonòmiques de FORTA

Aquesta sèrie aborda en clau de drama i comèdia el conflicte d'un còmic, Miguel Ángel Tirado, que tracta de fugir del personatge que li va donar fama: Marianico el Corto.

Diumenge s’estrena la sèrie de ficció ‘Él último show’
Diumenge s’estrena la sèrie de ficció ‘Él último show’
25 de març 2021 - 10:22

Aquest diumenge À Punt estrena El último show, a les 22:45 hores, una sèrie de ficció original d'Aragón TV de huit capítols. Creada per Álex Rodrigo (La casa de papel, El embarcadero, Vis a vis...) i codirigida per Carlos Val (Bestfriends, Planeta 5000), aquesta sèrie aborda en clau de drama i comèdia el conflicte d'un còmic, Miguel Ángel Tirado, que tracta de fugir del personatge que li va donar fama: Marianico el Corto.

Encapçalen el repartiment Miguel Ángel Tirado, Luisa Gavasa, Itziar Miranda, José Luis Esteban, Pablo Lagartos, els joves Laura Boudet i Denis Cicholewski, Ken Appledorn i Laura Gómez Lacueva, amb la col·laboració especial d'Armant del Riu, María Isabel Díaz i Rubén Martínez.

La sèrie té intervencions especials com les d'Álvaro Morte, José Lifante o José María Rubio Barragán, entre altres. El rodatge d’El último show es va desenvolupar durant tres mesos en diferents localitzacions de la capital aragonesa.

Aquest diumenge veurem com el seu protagonista, Miguel Ángel, ix a l’escenari del cabaret El Plata convertit en el personatge que li va donar fama a Espanya fa ja unes dècades: Marianico el Corto. No obstant això, la seua ment vola lluny, perquè els seus acudits ja no li fan gràcia.

Els seus dubtes existencials contrasten amb el seu mànager Chusé (José Luis Esteban), que vol elevar-lo de nou a la categoria d’estrela. Per més que Chusé insisteix que “el show ha de continuar”, un Miguel Ángel desencantat només mostra interés per veure la seua exparella Pilar (Luisa Gavasa). Ella viu una nova joventut al costat de Dámaso, el seu dinàmic i jove company (Armant del Riu).

Aquesta sèrie, produïda per Aragón TV, ha rebut el vistiplau del públic d’altres televisions autonòmiques de FORTA (TV3, TVG, EiTB, RTPA, RTVC i Canal Sur) així com d’Extremadura Televisión.

En acabar L’Alqueria Blanca cada diumenge arriba El último show i a continuació, torna a À Punt la sèrie de documentals de genis de l’humor nacional. Diumenge comença amb Gila nunca fue serio. Una programació al late night per a encetar la setmana amb un somriure.

També et pot interessar

stats