Diumenge al migdia el rugbi torna a la televisió d’À Punt

El partit de la Divisió d’Honor entre el club poliesportiu de rugbi Les Abelles i l’Independiente de Santander, en directe per ‘La finestra esportiva’ a les 12 hores.

Una acció d'un dels partits de Les Abelles en la Divisió d'Honor
Una acció d'un dels partits de Les Abelles en la Divisió d'Honor / Paco Gozálbez

À Punt retransmetrà aquest diumenge 7 de febrer per l’espai La finestra esportiva a partir de les 12:00 h el partit de la màxima categoria del rugbi nacional: el duel de la Divisió d’Honor entre el Club Poliesportiu de Rugbi Les Abelles i l’Independiente Rugbi Club Santander.

Gustavo Clemente amb els comentaris de José Hurtado, director tècnic de la Federació Valenciana de Rugbi i Francesc Villena, exjugador de Les Abelles, narrarà el partit que enfronta al conjunt valencià contra l’equip cuer de la classificació. Un duel que correspon a la huitena jornada de lliga i que es va ajornar el passat 16 de gener per la Covid.

Amb 11 punts en la classificació després de dos victòries contra el Complutense Cisneros i Ciencias Universidad Pablo de Olavide, Les Abelles vol assolir el tercer triomf com a local en el camp Jorge Diego Pantera contra l’equip càntabre, últim classificat amb només dos punts.

L’oferta esportiva del cap de setmana en la televisió d’À Punt es completa amb el programa A córrer que s’emet cada dissabte a les 13:00 h.

També et pot interessar

stats