Diumenge, la Marató de València per À Punt

Seran més de deu hores d'emissió en el desplegament més gran que ha fet la televisió pública valenciana per a informar de la carrera més internacional del nostre territori

Per als amants dels esports de neu, s’estrena ‘Gegants blancs’, que estarà en antena els dissabtes a migdia

Dissabte l’espai A córrer farà un programa especial al costat de la meta de la Marató
Dissabte l’espai A córrer farà un programa especial al costat de la meta de la Marató / Departament de Comunicació
30 de novembre 2022 - 12:26

El cap de setmana del 3 i 4 de desembre, la televisió d'À Punt oferirà una programació especial amb motiu de la Marató de València. Seran més de deu hores d'emissió en el desplegament més gran que ha fet la televisió pública valenciana per a informar de la carrera més internacional del nostre territori.

Dissabte, des de les 12:45 h, l’espai A córrer farà un programa especial en un set ubicat al costat de la línia de meta de la Marató. Xavi Blasco entrevistarà en directe els protagonistes de la carrera més esperada de l'any a València. Pels micròfons d’À Punt passaran atletes consagrats, debutants, especialistes, organitzadors. A més, Mireia Bayarri conversarà amb els participants des de la fira del corredor del Museu Príncep Felip i des de la resta de punts d'actualitat en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Sabrem també com es viu l'esdeveniment als llocs més emblemàtics de la ciutat del running.

A córrer no es perdrà detall de la Marató de València
A córrer no es perdrà detall de la Marató de València

Diumenge, la programació especial començarà a les huit del matí. Seran sis hores ininterrompudes de directe, fins a les 14 hores.

Xavi Blasco serà l'encarregat de la narració, amb els comentaris tècnics dels periodistes Alex Calabuig, Fernando Miñana, Inma Castell, l'entrenador José Garay i l'expert en atletisme Recaredo Agulló. Mireia Bayarri serà l'encarregada de les entrevistes, primer des de la línia d'eixida i posteriorment en la línia de meta. A més, Cristian Súñer connectarà en directe des de diferents punts de la carrera.   

Com ja és tradicional en la televisió pública, el dia de la marató de vesprada, des de les sis fins a les nou, s'emetrà un programa especial amb els millors moments de la Marató.

‘Gegants blancs’ els dissabtes a migdia

Aquest dissabte, a les 12 hores, abans del programa A Córrer s’estrena un nou espai per als amants de l’esport blanc. Gegants blancs és un programa que mostra tota l'activitat que es genera entorn dels centres hivernals d'Aragó. L'espai, que s’emet també per Aragón Televisión, descobreix els atractius d'uns territoris que atrauen milers de visitants cada any al llarg de la temporada.

Gegants blancs comença este cap de setmana
Gegants blancs comença este cap de setmana

Produït per Sport and Media Events i dirigit per Ana Matallana, el programa és un format setmanal, de mitja hora de duració, que eleva l'hivern al màxim exponent i en el qual caben activitats en pistes i fora de pistes, oficis, llocs, amfitrions, descensos, novetats, records, anècdotes, i moltes converses. Tot en un to amable, amb un pessic d'humor.

També et pot interessar

stats