Diumenge, doble sessió de ‘La finestra esportiva’ amb ciclisme i handbol

L’última etapa de la Mediterranean Epic i el partit d’anada dels quarts de final de l’EHF European Cup entre l’Handbol Elx i el Rocasa Gran Canària podran seguir-se en À Punt.

Ciclisme i handbol en La finestra esportiva
10 de febrer 2022 - 12:31

Des de terres castellonenques i des de la capital il·licitana, diumenge que ve La finestra esportiva obri les portes per a viure dos dels esdeveniments esportius més importants que es disputaran a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana.

A les 10:55 en la TDT els amants de la bicicleta de muntanya tenen una cita en À Punt per a conéixer el desenllaç de la Mediterranean Epic, una marxa que, en només cinc edicions, ja s'ha convertit en tot un referent i en una de les tres millors carreres de muntanya del món.

Enguany, la prova començarà aquest dijous a Orpesa i recorrerà en quatre etapes un total de 472 quilòmetres que travessaran per alguns dels paratges més espectaculars de la província de Castelló.

Travessaran per alguns dels paratges més espectaculars de la província de Castelló.
Travessaran per alguns dels paratges més espectaculars de la província de Castelló.

 Hi participaran 600 corredors, entre ells els dotze millors ciclistes del rànquing mundial, dos campions del món en marató de bicicleta de muntanya i la campiona del Món de XCO (Cross Country Olympics), Evie Richards.

Hèctor De la Cagiga, director de la carrera considera que “el caràcter internacional de la prova va millorant any rere any. L’edició d’enguany va a ser tot un espectacle i un duel esportiu d’allò més interessant”.

Per la seua part, Ricard Cobo del Prado, cap d’Esports d’À Punt destaca: “es torna a oferir l’oportunitat de viure en la televisió pública valenciana un esdeveniment en què participen ciclistes de més de trenta nacionalitats”.

Però, La finestra esportiva s’obrirà també diumenge al web de la plataforma multimèdia que és À Punt Mèdia per a seguir en directe el partit d’anada dels quarts de final de l’EHF European Cup que juguen l’Handbol Elx i el Rocasa Gran Canària.

Foto: CBMELX
Foto: CBMELX

Des de les 12:00 en www.apuntmedia.es amb la narració de Jorge Sanchis i els comentaris de Patxi Martí, l’actual equip campió de la Copa de la Reina i de la Supercopa d’Espanya té l’opció de continuar fent història en Europa i assolir un marcador que els permeta tindre un avantatge per al partit de tornada a les Illes Canàries.

À Punt oferirà també pel web d’À Punt la resolució de l’eliminatòria en les Illes el diumenge 20 de febrer.

A més, l’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquesta setmana es completa amb el programa A córrer que s’emet cada dissabte a les 13:00 h i l’emissió a les 17:15 de dissabte de la partida de la XVII Copa Generalitat Valenciana de Llargues a Relleu.

També et pot interessar

stats