Els dissabtes són nits de ‘Concerts À Punt’

La Jove Big Band Sedajazz i Amores Grup de Percussió inicien la programació musical de l’estiu

Els dissabtes són nits de ‘Concerts À Punt’
Els dissabtes són nits de ‘Concerts À Punt’

Aquest estiu els dissabtes de nit s’omplin de música en la televisió pública valenciana. Després del programa Cantem de cor, À Punt inicia una sèrie de concerts gravats en diversos escenaris valencians per a l’audiència aficionada a la música.

La Jove Big Band Sedajazz estrena aquesta aposta dels concerts gravats per À Punt per a donar suport al món de la música i l’art valencians amb la difusió dels seus espectacles. Aquest dissabte, a partir de les 23:45 hores, s’ofereix el concert realitzat a la sala La Mutant.

A pesar de la joventut, la Jove Big Band Sedajazz ja ha oferit més de 25 concerts, en els quals ha compartit escenari amb artistes de la talla de Joe Magnarelli, Chris Cheek, Rex Richardson, Perico Sambeat, Sole Jiménez, Pedro Iturralde, Joan Saldaña i Pepe Zaragoza, entre altres. Aquesta intensa experiència els ha fet muntar un atractiu repertori de temes jazzístics, en què tots els components en són protagonistes.

Amores i l’Etnomusic en els Concerts À Punt

El dissabte 18 de juliol s’emetrà el concert 30 Anys d’Amores en acabar Cantem de cor. Amores Grup de Percussió va celebrar els 30 anys d’història del grup l’any 2019 amb un concert espectacle que representa una retrospectiva de la història de la percussió, una família d’instruments que ha estat a l’avantguarda de la música contemporània i que, en certa manera, ha adquirit la responsabilitat de la innovació i de la recerca d’allò que no existia, i el grup sentia la necessitat de descobrir-ho.

À Punt també emetrà tres concerts de l’Etnomusic, el festival referent de la música folk valenciana i del món, que enguany compleix 17 edicions. L’emissió del festival és resultat de l’acord signat entre l’Etnomusic, el Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València i À Punt per ser suport del sector musical i mantindre, d’aquesta manera, l’aposta per la cultura oferint els mitjans públics com a altaveu i finestra de l’escenari musical valencià.

També et pot interessar

stats