Dissabte tornen en directe les entrades de Moros i Cristians d’Alcoi

De matí, a partir de les 10.45, i de vesprada, a partir de les 17.15 hores, per la televisió d’À Punt

La cobertura tècnica d’enguany comptarà amb un dron i una dotació de fins a onze càmeres per a no perdre ni un detall de l'espectacle, captar l'emoció i la resposta del públic i dels protagonistes de la festa

Entrada cristians Alcoi
Entrada cristians Alcoi / Departament de Comunicació
20 d'abril 2023 - 12:34

Aquest dissabte tornen en directe les entrades de Moros i Cristians d’Alcoi a la televisió d’À Punt. De matí serà el torn de l’entrada cristiana a partir de les 10:45 hores fins a les 14:15. De vesprada, la retransmissió de l’entrada mora serà a partir de les 17:15 fins a les 21:30 hores.

Amb Ferran Cano i Reis Juan, À Punt Mèdia rememora l'entrada cristiana de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi. De matí, la desfilada simbolitza la concentració medieval de forces cristianes de Jaume I en defensa de la vila d'Alcoi. Amb ells estaran els reporters: Rosa Porta, Carles Navarro, Berta Báidez i Ampa Caballero per a oferir tots els detalls al voltant de la festa a peu de carrer.

L’entrada morada, de vesprada, es la desfilada de les formacions musulmanes del cabdill Al-Azraq, en record de les que varen assetjar la Vila. Una celebració multitudinària en honor del seu patró, Sant Jordi, declarada d'interés turístic internacional.

Entrada mora Alcoi
Entrada mora Alcoi

La cobertura tècnica d’enguany comptarà amb una dotació de fins a onze càmeres per a no perdre ni un detall de l'espectacle de les entrades, captar l'emoció i la resposta del públic i dels protagonistes de la festa: capitans, ballets, esquadres especials i tots els protagonistes de la festa. 

Dins del dispositiu de realització comptarem amb dues càmeres robotitzades Q_BALL telecomandades d'última tecnologia que ens oferiran imatges zenitals de gran qualitat, una grua de cap calent i tres càmeres autònomes amb tecnologia RF sense cable per a dotar de més autonomia i mobilitat als reporters que entrevistaran els protagonistes de la festa.

El gran protagonista de la realització serà un dron, que ens proporcionarà imatges aèries i detallades de tot el que succeeix a la plaça amb plans espectaculars del desenvolupament de l'esdeveniment.

A més, en acabar l’Informatiu Notícies Migdia, en la sobretaula À Punt ha programat la reemissió del capítol gravat a Alcoi del programa Tresors amb Història que presenta Carolina Ferre.

També et pot interessar

stats