Disfruta de la bellesa natural de la Costa Blava de Portugal amb ‘Valencians al món’

La televisió valenciana viatja al sud de Lisboa per a mostrar els paisatges naturals impressionants i els pintorescos pobles pesquers

Jorge Canet, de Paiporta, fa dotze anys que viu a Portugal i amb ell veurem anirem al lloc amb les millors vistes de tot l’Algarve
Jorge Canet, de Paiporta, fa dotze anys que viu a Portugal i amb ell veurem anirem al lloc amb les millors vistes de tot l’Algarve / À Punt
09 de juliol 2024 - 10:35

El programa més viatger d’À Punt, Valencians al món, vola al sud de Lisboa, a la Costa Blava de Portugal, este dimecres 10 de juliol a les 22:45 hores. És una joia natural que ofereix paisatges d'una bellesa mediambiental incomparable, combinant platges d'arena daurada, penya-segats impressionants i pobles pesquers pintorescos.

Amb l'alacantina Lara Pertegás visitarem la ciutat de Cascais
Amb l'alacantina Lara Pertegás visitarem la ciutat de Cascais / À Punt

Lara Pertegás, d’Alacant, fa dos anys que viu a Lisboa. Amb ella visitarem la ciutat de Cascais. També visitarem la Boca do Inferno, una cova formada per l'erosió de l'aigua i les pluges contra les pedres calcàries; el nom es deu a la seua aparença, així com al soroll de l’impacte de l'onatge contra les roques. També veurem el fantàstic Palau de Pena, un dels millors exemples de l'historicisme romàntic del segle XIX i residència de vacances dels reis de Portugal.

Rubén Arnal, de València, es dedica a viatjar pel món i fa un mes que viu a Portugal
Rubén Arnal, de València, es dedica a viatjar pel món i fa un mes que viu a Portugal / À Punt

Rubén Arnal, de València, es dedica a viatjar pel món i fa un mes que viu a Portugal; de fet, ha visitat els 193 països membres de les Nacions Unides. Rubén ens ensenyarà com es viu en una furgoneta totalment equipada per a fer la volta al món. Amb ell visitarem la ciutat de Faro, a l’Algarve, un centre cosmopolita amb bona cosa d'entreteniment, botigues i restaurants que conserva el seu encant original, com es pot apreciar quan es recorre el barri antic.

Paula Virosque és de l’Eliana i fa set anys que viu a Setúbal. Amb ella creuarem en ferri fins a la península de Troia
Paula Virosque és de l’Eliana i fa set anys que viu a Setúbal. Amb ella creuarem en ferri fins a la península de Troia / À Punt

Paula Virosque és de l’Eliana i fa set anys que viu a Setúbal. Amb ella creuarem en ferri fins a la península de Troia, on agafarem un vaixell per a veure els dofins salvatges. També visitarem la platja de Melides, que es diu que és la més llarga d’Europa. És una llarga llengua d'arena que separa la mar de la llacuna de Melides i nosaltres la recorrerem a cavall.

Amb la castellonenca Sara Pérez, coneixerem Sesimbra, on s'han situat grans complexes hotelers
Amb la castellonenca Sara Pérez, coneixerem Sesimbra, on s'han situat grans complexes hotelers / À Punt

Sara Pérez, de Castelló de la Plana, fa cinc anys i mig que viu a Lisboa. Amb ella ens banyarem a les aigües gelades de l’Atlàntic, a Sesimbra. En les últimes dècades, Sesimbra ha experimentat un gran creixement degut a la construcció de grans complexos hotelers en la zona. També visitarem el parc natural de l’Arrábida, situat al costat de la mar, entre Setúbal i Sesimbra, zona d’una riquesa vegetal de gran importància.

Jorge Canet, de Paiporta, fa dotze anys que viu a Portugal. Amb ell veurem la platja d’Arrifana. Situada en una badia envoltada per penya-segats, té una de les millors vistes de tot l’Algarve. Amb Jorge tastarem les torrades de bou de mar i l’ensalada de polp. També tastarem la cataplana portuguesa, un plat tradicional especialment popular a la regió de l'Algarve; el nom prové de l'utensili de cuina utilitzat per a preparar-lo: una mena de cassola de metall, generalment de coure, que es pot tancar hermèticament. 

També et pot interessar

stats