Els dimarts són de cine amb la nova cartellera d’À Punt

Amb ‘La boda de Rosa’ la cadena enceta interessants estrenes setmanals amb pel·lícules participades i produïdes per la televisió pública valenciana

Els premis i nominacions de 'La boda de Rosa' són el millor aval per a situar-la dins dels últims èxits de la cartellera espanyola al món
Els premis i nominacions de 'La boda de Rosa' són el millor aval per a situar-la dins dels últims èxits de la cartellera espanyola al món / Departament de Comunicació
06 de juny 2023 - 13:46

Hui dimarts a les 22 hores À Punt estrena la pel·lícula La boda de Rosa, una deliciosa comèdia dirigida per Iciar Bollain, amb Candela Peña, Sergi López i Nathalie Poza.

La llista de premis i nominacions de La boda de Rosa són el millor aval per a situar-la dins dels últims èxits de la cartellera espanyola al món. Amb huit nominacions als Premis Goya 2021, també va optar a nou nominacions als Premis Feroz 2021, cinc als Premis Gaudí i tres al 23 Festival de Màlaga, dels quals destaca l’especial del jurat amb la Bisnaga de Plata.

La boda de Rosa enceta els dimarts de cine en À Punt
La boda de Rosa enceta els dimarts de cine en À Punt

La pel·lícula va guanyar el Feroz 2021 a millor comèdia, l’actriu Candela Peña va aconseguir pel paper protagonista els premis Platí del cine iberoamericà, el Gaudí 2021 i les nominacions dins els Goya, Forqué i Feroz del mateix any. La boda de Rosa va rebre un total de huit nominacions als Premis Goya 2021, aconseguint-ne dos, el de millor actriu de repartiment (Natahlie Poza) i la millor cançó (Rozalén, Que no, que no). En els Premis Platí del Cine Iberoamericà, Candela Peña i Nathalie Poza aconseguiren els dos guardons a millor actriu i millor actriu de repartiment, respectivament.

La boda de Rosa és una participació d’À Punt amb Televisió Espanyola que conta la història de Rosa, quan s'adona amb 45 anys que porta tota la seua vida fent el que els altres volen. Aleshores decideix trencar amb tot casant-se amb si mateixa, però, abans, haurà de convéncer a la seua família.

Una deliciosa comèdia dirigida per Iciar Bollain, amb Candela Peña, Sergi López i Nathalie Poza.
Una deliciosa comèdia dirigida per Iciar Bollain, amb Candela Peña, Sergi López i Nathalie Poza.

Estrenes recents per a les nits de dimarts

Amb aquesta guardonada pel·lícula, la televisió d’À Punt enceta els dimarts de cine amb destacats títols de la cartellera més recent en la producció dels quals ha participat o col·laborat.

En les pròximes setmanes, en horari prime time, a partir de les 22 hores, les espectadores i espectadors d’À Punt tenen interessants propostes com ara El que sabem, que s’emetrà a continuació de la gala de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) de lliurament dels premis de l’entitat en un acte que tindrà lloc el dimarts 13 de juny del 2023 al Teatre Principal de València. El que sabem està dirigida per Jordi Núñez, amb Nakarey, Javier Amann, Fran Morales, Mauro Cervera i Rosita Amores. Es tracta d’una història d’amor amb un planter d’actors valencians que comença en una platja i que canviarà les seues vides per sempre.

À Punt també hi inclourà altres títols, com ara El cover, una comèdia agredolça, òpera prima del director Secun De La Rosa, amb un destacat missatge sobre què és ser artista, i parla de la felicitat i el fracàs mentre ens conta una història romántica en un estiu benidormer. Amb deliciosa música de Lucas Vidal, Nacho Mañó i Joana Estevao, en el seu repartiment es troben Àlex Monner, Marina Salas, Carolina Yuste, Carmen Machi, Susi Sánchez i Juan Diego, entre altres.

El lodo és un thriller dirigit per Iñaki Sànchez Arrieta que se situa entre arrossars al llac de l’Albufera i està protagonitzada per Paz Vega i Raúl Arévalo. El repartiment el completen Roberto Àlamo, Susi Sànchez i Joaquín Climent. La història té com a punt de partida la tornada d’un prestigiós biòleg a les seues arrels amb una missió: protegir el paratge natural a on vivia quan era un xiquet. Però les mesures que vol prendre l’enfronten amb els veïns, que senten amenaçada la seua forma de vida.

Les conseqüències ens traslladarà a una xicoteta illa volcànica plena de bellesa i aparent tranquil·litat on una dona es transforma en l’espia dels seus familiars, portada per la intuïció i la por de trobar el que no volia en la intimitat dels altres. Dirigida per Claudia Pinto, es tracta d’un drama protagonitzat per Juana Acosta, Alfredo Castro, Carme Elias i Hèctor Alterio.

Espíritu sagrado juga entre la ciència-ficció i la intriga, i va aconseguir nombrosos premis i mencions en festivals de cine, com ara Locarno, Mar de Plata i Sevilla. Una coproducció espanyola, francesa i turca dirigida per Chema García Ibarra, amb Nacho Fernàndez, Llum Arques i Joanna Valverde, per als que disfruten amb temàtiques que parlen de segrests i vida més enllà del nostre planeta

També et pot interessar

stats