Dilluns, Ferran Gadea en el ‘Fem comboi’ amb ‘L’Alqueria Blanca’

Borriana és la localitat convidada a la trobada digital del dilluns, 29 de març, a les 20:00 hores.

La cita és en les xarxes oficials d’À Punt, de L’Alqueria Blanca i en el compte de Facebook de l’Ajuntament de Borriana.

Ferran Gadea en el Fem Comboi amb L'Alqueria Blanca
Ferran Gadea en el Fem Comboi amb L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
26 de març 2021 - 20:10

Tonet (Ferran Gadea) és el convidat del Fem comboi de dilluns 29 de març. Tonet és un dels personatges més entranyables i estimats de la sèrie, l’evolució del qual sorprendrà l’audiència. En aquesta 12a temporada, veurem un altre Tonet que ha de superar nous reptes.

La localitat convidada al Fem comboi en aquesta ocasió és Borriana i comptarem amb la presència de Carles Granel, regidor de Cultura i Festes de la localitat.

Tots els fans i seguidors de la sèrie es podran connectar per a parlar en directe amb Ferran Gadea i comentar el segon capítol de la sèrie, i potser per a assabentar-se’n d’algunes sorpreses dels pròxims. A partir de les 20:00 hores i durant 30 minuts, les persones que ho desitgen es poden connectar a les xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i Youtube). A més, també s’emetrà en el compte de Facebook de l’Ajuntament de Borriana.

Fem comboi és un espai virtual de retrobament dels fans amb actors i actrius de la sèrie. En aquesta nova temporada, els seguidors i les seguidores de L’Alqueria Blanca prenen protagonisme. Com que la situació sanitària no permet que es facen presentacions de manera presencial, À Punt ha preparat set esdeveniments virtuals en què el públic tindrà la possibilitat de compartir conversa amb alguns dels protagonistes.

Chus Lacort, presentadora del Fem comboi, portarà novetats, sorpreses i, sobretot, un contacte pròxim i càlid entre els personatges més estimats de L’Alqueria Blanca i els seus seguidors. À Punt pretén mantindre el contacte humà i l'alegria de compartir moments i passions, encara que siga a distància.

En el web alqueriablanca.apuntmedia.es es poden veure tots els Fem comboi i un fum de continguts extres sobre l’univers alquerià.

També et pot interessar

stats