Descobrim els finalistes de ‘Duel de veus’

La quarta gala de “La batalla final” és una de les gales més importants de la història del programa: coneixem el nom dels sis finalistes entre els quals es troba el millor artista de les dues edicions

L'emoció augmenta al concurs musical 'Duel de Veus'
L'emoció augmenta al concurs musical 'Duel de Veus' / Departament de Comunicació
09 de gener 2023 - 10:08

Aquest dimarts en Duel de veus revivim una època camaleònica en què es va produir una barreja d’estils també al món de la música: de Britney Spears a Enrique Iglesias, The Cranberries, Marta Sánchez, Backstreet Boys. Acabem segle... revivint els noranta!

En esta gala, quatre concursants abandonaran el programa i tan sols sis passaran a la gran final: Domingo (València), Mayo (Rossell, Baix Maestrat), Lau Sánchez (Elda, Vinalopó Mitjà), Andrea Carreres (Crevillent, Baix Vinalopó) i Lucía (Vilamarxant, Camp de Túria) formen l’equip blau capitanejat per Samantha. Pere Aznar defén l’equip taronja amb Dayan (Castelló de la Plana), José de la Vega (Alacant), José Antonio (Puçol, l’Horta nord), Ilu Pérez (Petrer, Vinalopó Mitjà) i María La Caria (argentina que viu a València). Els dos preparen els seus equips per a aconseguir la victòria, tan grupal con individual.

Cada actuació val per a puntuar i acumular opcions per arribar a la final: individualment, els duels corals i el duel final que, amb la banda sonora dels noranta, protagonitzaran esta gala tan decisiva conduïda per Àlex Blanquer.

Els duels corals i el duel final que, amb la banda sonora dels noranta, protagonitzaran aquesta gala tan decisiva conduïda per Àlex Blanquer.
Els duels corals i el duel final que, amb la banda sonora dels noranta, protagonitzaran aquesta gala tan decisiva conduïda per Àlex Blanquer. / ©Miguel Lorenzo

 

Els veredictes de jurat i capitans, determinants      

  Les valoracions del jurat, format per Gisela, Sole Giménez i Arkano, i els punts que donen a cada membre del seu equip els capitans, determinaran quins sis concursants lluiten per ser l’artista més complet. Poden ser tots d’un mateix equip, dels dos… Res està decidit!

En esta edició de “La batalla final”, el guanyador o guanyadora s'emportarà 7.000 euros de premi, però, a més, hi ha premi econòmic per a l'equip guanyador que gala rere gala suma punts per cada actuació individual, actuació coral (duo o trio) i actuació final.

En la gala d’aquest dimarts 10 de gener coneixerem els noms dels sis concursants que hauran de demostrar en la gala final que són l’artista més complet.

Duel de veus és un talent show d'À Punt Televisió Valenciana produït per Illusionmedia TV, Europroducciones i PT Media.

També et pot interessar

stats