Descobreix com cuinen Ferran Cano, Mari Giner i Lluís Cascant en el ‘Tupper Club’ d’À Punt
Les receptes candidates van des de l’asiàtic Pad Thai fins a la borreta alcoiana, passant per una bona caldereta de peix i marisc
À Punt convida els telespectadors a veure Tupper Club, un club exclusiu on només poden entrar els paladars més refinats. Tres celebritats valencianes, els presentadors Ferran Cano i Lluís Cascant i la cantant i dobladora Mari Giner, lluitaran aquest dissabte 30 de març per a emportar-se l’or.
El xef Ricard Camarena els ha llançat el repte de cuinar i després enviar l’elaboració als contrincants, que no saben qui són. Cadascuna de les socialités haurà de puntuar els plats dels seus competidors, però el vot decisiu serà el del reconegut cuiner i presentador del programa.
El presentador Ferran Cano prepararà una recepta asiàtica: Pad Thai. A aquest alcoià les festes de Moros i Cristians li corren per la sang. És membre de la filà mora Marràqueix i li encanta, sobretot, el dia de l’Alardo, però la celebració que “més disfruta” és la del dinar de caldo amb pilota que fa el bàndol moro el dia 24.
Cuinarà Pad Thai perquè li agrada molt el menjar asiàtic. Ha viatjat per tot Àsia (Vietnam, Tailàndia, la Xina…) amb la Lonely Planet a la mà visitant els mercats més recòndits de cada ciutat i menjant en llocs que feien por de veure, però que oferien una cuina de categoria. Solia tornar dels seus viatges carregat d'espècies locals, però li solien caducar totes perquè després no les usa. A veure si ara les pot aprofitar.
La concursant Mari Giner, cantant i dobladora, cuinarà una caldereta de marisc i peix. És mundialment famosa per ser la veu de Goku en Bola de Drac i per formar part del grup de música Carraixet, sens dubte un dels més veterans de la Comunitat Valenciana.
Quan era molt joveneta, amb quinze anys, es va crear el primer estudi professional de música a València, a Alboraia. Es deia Estudis Tabalet. “I allí és on va començar la meua carrera professional com a cantant d’espots publicitaris: Mercadona, les nines de Famosa, Nenuco, Nancy… i moltes més per a la televisió espanyola.”
I el tercer participant en el concurs culinari d’À Punt és Lluís Cascant, presentador i músic nascut a Muro d’Alcoi. La seua recepta candidata és la borreta alcoiana. En Tupper Club esbrinarem si és de veres que ell només cuina per supervivència, com confessa, però sí que sabem que presentar en televisió és la seua passió.
Dissabte a les 22:00 hores, aquests tres coneguts d’À Punt es posaran mans a l’obra i cuinaran per a ser membres exclusius de Tupper Club.