La desaparició d’un conegut empresari de la nit d’Elda en ‘L’hora fosca’

El programa del dimarts ens desvela el misteri del cas conegut com “El segrest de Peñaranda”

La nit de true crime es completa amb la minisèrie de Forta Una historia de crímenes

L'hora fosca dimarts amb “Els secrets de Peñaranda”
L'hora fosca dimarts amb “El segrest de Peñaranda” / Departament de Comunicació
13 de febrer 2023 - 12:12

El dimarts a la nit la televisió d’À Punt dedica el seu prime time al gènere del true crime que tant agrada les espectadores i els espectadors. El programa L’hora fosca tractarà aquesta setmana el cas conegut com "El segrest de Peñaranda" .

Un cotxe enmig d’un camí rural, un conegut empresari de la nit d’Elda desaparegut, una telefonada misteriosa… Els cossos especialitzats de la Guàrdia Civil a penes tenen uns dies per a resoldre un segrest vinculat al tràfic de drogues internacional. La vida d’un home penja d’un fil.

En el programa d’aquest dimarts, "El segrest de Peñaranda" compten amb els testimonis destacats d’Antonio Darder, tinent coronel de la Guàrdia Civil de la Unitat de Policia Judicial d’Alacant; Jesús García Fuster, tinent coronel de la Guàrdia Civil de la Unitat Central Operativa (UCO); Juan Carlos Pérez Gil, periodista del diari Información, i Enric Carbonell, professor de Psicologia de la Universitat de València.

Una historia de crímenes a les 23 hores en À Punt
Una historia de crímenes a les 23 hores en À Punt

En acabar L’hora fosca, À Punt continua l’emissió de la sèrie Una historia de crímenes, una coproducció de Ficción Producciones i la Forta, encapçalada per la Televisió de Galícia (TVG) que À Punt ofereix cada dimarts a partir de les 23 hores. L’espai documental basat en crims reals dedica cada episodi a analitzar en profunditat un crim amb els experts convidats, qui intentaran aclarir les possibles raons que van portar els assassins a cometre aquests actes. Aquesta setmana amb el títol En el nombre del padre, tornarà a comptar amb Manuel Marlasca, periodista d'investigació; l'expert criminòleg Miguel Lorente, i Patricia Abet, periodista de successos criminals a Galícia, que aniran revelant les claus dels crims més sonats de la crònica negra recent, i també històrica, del nostre país.

També et pot interessar

stats