‘Des-conocidas’: la nova aposta d’À Punt per a dilluns a la nit

Dilluns a les 22 hores, s’emeten els dos primers capítols de la sèrie, de 50 minuts de duració cadascun 

L'equip d'actors de la nova sèrie d'À Punt 'Des-conocidas'
L'equip d'actors de la nova sèrie d'À Punt 'Des-conocidas' / À Punt
22 de juliol 2022 - 10:34

À Punt estrena el pròxim dilluns 25 de juliol a les 22:00 hores la sèrie Des-conocidas, la nova aposta de la radiotelevisió valenciana per a la nit dels dilluns.

Des-conocidas és una coproducció entre À Punt i Canal Sur, que s’ha gravat a mitjan camí entre València i Màlaga i en què l’equip tècnic i actoral l’han compartit entre les dues autonòmiques. Aquesta ficció mostra un equilibri entre els elements valencians i andalusos i presenta una barretja d’actors valencians i andalusos entre els quals hi ha noms populars com els de Sandra Cervera, Vanessa Cano, Mara Guil, Ana Fernández Juanma Lara, Rocío Madrid, Álex Monterde, Pedro Sierra o Aníbal Soto.

Un estrany accident de trànsit en què mor una dona i el seu amant desencadena tota la història. La filla de la víctima, Marina, és una valenciana que acudeix al poble andalús on s’ha produït l’accident per a identificar el cadàver. El seu destí es lligarà al d’Isabel, filla de l’amant de sa mare, i les dues juntes hauran d’anar descobrint els secrets que s’amaguen darrere del succés.

La nova sèrie de la televisió valenciana, de 13 capítols de 50 minuts de duració, emetrà aquest dilluns en horari de màxima audiència els dos primers capítols.  Dirigida per Antonio Hens i Peris Romano, és fruit de la unió dels productors valencians de Lola Cinema, responsables de l’exitosa L’Alqueria Blanca per a la televisió autonòmica valenciana i els productors andalusos Galdo Media de la també mítica ficció Arrayán per a Canal Sur.

També et pot interessar

stats