Demà es disputa el Gran Fons València de ciclisme, amb eixida des de la Marina de València

À Punt Mèdia retransmet la prova en exclusiva a través del web

Els participants podran descarregar-se el vídeo record del seu pas per l’alt del Segart des del web d’À Punt Mèdia

Presentació del Gran Fons València
Presentació del Gran Fons València / Departament de Comunicació
27 de maig 2022 - 12:55

Hui s’ha presentat al port de València el Gran Fons València, que tindrà lloc demà dissabte. A la presentació han acudit el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, i la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias.

Els mitjans de comunicació valencians han assumit enguany el repte de retransmetre en directe i en exclusiva la totalitat de la prova a través del web. A més, es ficarà un punt de cronometratge a l’alt del Segart, port de categoria especial. Al mateix punt, À Punt Mèdia col·locarà una càmera i tots els participants que passen per aquest punt podran veure o descarregar el vídeo des del web.

El director d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha posat en valor “l’aposta per aquests esdeveniments, que permeten acostar les proves esportives a la societat, als participants, als familiars i a tots els amants del ciclisme”.

La ciclista Dori Ruano és l’ambaixadora de la prova, que tindrà les dones ciclistes com a protagonistes i en què també participa la llegenda del ciclisme Miguel Induráin.  

El Grans Fons València és el primer esdeveniment esportiu amb un protocol contra la violència sexual, que inclou una formació específica per a totes les persones implicades i una guia de bones pràctiques.

La prova, que començarà a partir de les 7:00 hores del matí, té l’eixida i la meta a la Marina de València, que esdevé l’epicentre del Gran Fons València.  

També et pot interessar

stats