La CVMC i l’SAMC s’uneixen al dol oficial decretat per a demà diumenge per la Generalitat

Les banderes de l’edifici de Burjassot onejaran a mig pal.

Centre de Producció de Programes de Burjassot
Centre de Producció de Programes de Burjassot

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) s’adhereixen al dol oficial decretat pel Consell per les víctimes de la pandèmia.

Les banderes del Centre de Producció de Programes de Burjassot onejaran a mitja asta durant tota la jornada com a mostra de respecte, condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19.

A més, al migdia, À Punt Notícies oferirà un especial sobre aquesta jornada de dol i respecte per les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia

La Covid-19 ha deixat un elevat nombre de víctimes a la Comunitat Valenciana i a la resta de l’estat espanyol. Tant la Corporació com la Societat subscriuen el sentiment de profunda tristesa i patiment que està sembrant la pandèmia global en la societat valenciana.

El Consell també ha convocat tres minuts de silenci demà diumenge a les 12:00 del migdia per a recordar les víctimes i honrar la seua memòria. Així, convida tota la ciutadania a eixir als balcons en silenci per a expressar el seu condol.

També et pot interessar

stats