À Punt estrena ‘La cuina de Morera’, ‘Xino xano’ i la sèrie ‘Des-conocidas’

La televisió pública reforça l’estiu amb novetats en la programació

Dilluns 11 s'estrena  el programa diari 'La Cuina de Morera'
Dilluns 11 s'estrena el programa diari 'La Cuina de Morera' / Departament de Comunicació
29 de juny 2022 - 10:45

À Punt escalona les estrenes de l’estiu per a anar incorporant els diferents públics a l’oferta del juliol i l’agost.

El primer a debutar serà Hu Zhao. Cada dijous, des del 7 de juliol, l’estimat presentador d’origen xinés ocuparà el prime time per realitzar un somni: fer turisme. Després de descobrir els nostres pobles, la nostra gent i haver trobat un lloc per a viure, ha decidit descobrir els llocs més buscats pels turistes que visiten la Comunitat Valenciana. En el primer capítol de Xino xano desembarcarà a Eslida i amb ell estarà Pepa Cases, amb una sorpresa musical. ¡Una estrena de pel·lícula!

Hu Zhao amb l’objectiu de trobar un lloc ideal per a estiuejar
Hu Zhao amb l’objectiu de trobar un lloc ideal per a estiuejar

En acabar, À Punt emetrà una doble oferta musical amb el concert de La Fúmiga a la plaça de bous de València de l’1 d’abril, on va presentar Fotosíntesi davant més de 7.500 persones. I tot seguit s’emetrà el concert d’El Diluvi. 

La Fúmiga en concert
La Fúmiga en concert

Cada vesprada, cuina saludable amb Jordi Morera i Ana Sirvent

A partir de l’11 de juliol a les 20 hores encén els fogons La cuina de Morera. El xef pegolí Jordi Morera, acompanyat de la nutricionista Ana Sirvent, obrin les portes d’un nou espai per als amants de les bones receptes. Amb grans dosis d’entreteniment, bon humor i consells ben saludables descobrirem cada vesprada dos propostes per a fer de la cuina un espai envejable.

Fa anys, Jordi Morera va obrir un restaurant pròxim a la Llotja de València i la seua paella al berenador d’Oliva es va fer famosa. Morera va promoure la cuina valenciana de qualitat al restaurant La Nacional de Nova York.

Jordi Morena torna a diari de 20 a 21 hores
Jordi Morena torna a diari de 20 a 21 hores

Dilluns, Des-conocidas: la sèrie on totes guarden un secret

El 25 de juliol, À Punt es reserva el prime time per a estrenar la sèrie de ficció participada per la televisió valenciana amb Canal Sur. És un drama amb bona dosi de suspens liderada per un equip creatiu eminentment valencià i amb un repartiment de primer nivell on destaquen les actrius valencianes Sandra Cervera i Vanessa Cano.

Des-conocidas pel prime time de dilluns
Des-conocidas pel prime time de dilluns

Després d’estar anys allunyada del lloc on va nàixer, Isabel torna a Monteverde per a enfrontar-se als secrets del passat, els problemes del present i les il·lusions del futur. Marina també ha de desplaçar-se fins a aquest xicotet poble d’Andalusia després de l’estrany accident de trànsit en què es veu involucrada sa mare. Marina i Isabel, de caràcters ben diferents, veuran units els seus destins. Així comença la trama de Des-conocidas, una sèrie de 13 capítols de 50 minuts.

Els dimarts seguirem viatjant en el temps i les emocions de la mà de Tresors amb història, i els dimecres segueixen reservats per als qui volen viatjar sense moure’s del sofà. Valencians al món ens portarà aquesta temporada d’estiu a destinacions paradisíaques on mai no somniarem poder estar.

Durant el mes de juliol viurem el desenllaç de l’exitosa temporada en tira diària de L’Alqueria Blanca que estan disfrutant els televidents. Les trames quedaran obertes per al retrobament al setembre amb nous capítols. Bona vesprada amb Ferran Cano i Maria Fuster seguiran acostant-nos als encants dels nostres pobles i la seua gent.

Per a cobrir el merescut descans de les ofertes de vesprada, À Punt fa una aposta per les sèries d’època nord-europees. De dilluns a divendres, les dues produccions més exitoses de la televisió pública danesa Hotel Voramar i Escola d’infermeria ens conviden a la nostàlgia amb històries a l’hora tan extraordinàries com properes i universals.

La ràdio d’À Punt, la més musical

De vesprada, i al juliol, en el magazín Pròxima parada, amb Joan Espinosa i Gemma Juan, aquests dos rostres habituals de la pantalla pública valenciana li posen veu a la freqüència de la ràdio pública. Podríem fer-ho millor, amb Susa Calafat, ens acompanyarà els caps de setmana del juliol per a ocupar durant l’agost els matins de dilluns a divendres. Li seguirà El rall amb Helena Montaner, que amb la col·laboració de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes faran cobertura dels esdeveniments culturals, musicals i festius de la Comunitat Valenciana.

Però serà l’oferta musical la que vol acompanyar durant l’estiu els oients multiplicant les hores d’emissió. La més refrescant radiofórmula recupera les vesprades d’agost amb Territori d’estiu, de 15 a 21 hores, amb Laura Sanchis i Lidia Tos, on també cabran tot un seguit de concerts de grups valencians gravats per À Punt. Territori Sonor es suma a esta oferta amb tres hores d’actualitat musical valenciana, amb Clara Laguarda. El programa farà una cobertura especial dels festivals de música que es celebren a la Comunitat Valenciana i es farà en directe des d’alguns dels més importants.

També et pot interessar

stats