‘La cuina de Morera’ ensenyarà a preparar receptes terrorífiques divertides per a tota la família

La versió més terrorífica de Jordi Morera i Ana Sirvent ens farà gaudir d’un programa horroríficament divertit dedicat als més menuts de casa

El xef Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent
El xef Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent / Departament de Comunicació
28 d'octubre 2022 - 12:24

La cuina de Morera presenta, el pròxim 31 d’octubre en l'horari habitual de vesprada, un programa especial per a celebrar la nit de Halloween. La versió més terrorífica de Jordi Morera i Ana Sirvent ens farà gaudir d’un programa horroríficament divertit dedicat als més menuts de casa, en què es cuinaran dues receptes molt adients per a l’ocasió: nuggets casolans i bescuit de carabassa amb llepolies. Si voleu descobrir la més terrorífica de les cuines que mai hàgeu vist, no vos perdeu aquest programa especial, que comptarà amb moltes altres sorpreses!

Dilluns un receptari molt especial a partir de les 20.15 hores
Dilluns un receptari molt especial a partir de les 20.15 hores

Des del passat 11 de juliol -després de 81 programes- , de la mà del xef Jordi Morera i de la nutricionista Ana Sirvent, La cuina de Morera ens acosta cada vesprada, de dilluns a divendres, a la riquesa del receptari tradicional valencià, alhora que ens ofereix receptes innovadores per a tots els públics.

Un programa horroríficament divertit
Un programa horroríficament divertit

A més, ens proposa un camí ben entretingut per consells sobre alimentació, atenció a consultes dels espectadors i espectadores i ens fa viatjar per tot el nostre territori per a conéixer diferents espais gastronòmics i aplicacions diverses dels productes de la nostra terra.

També et pot interessar

stats