Qui cuina millor? Ricard Camarena desafia la presentadora Clara Castelló, l’actor Nelo Gómez i l’influenciador Cabrafotuda

‘Tupper Club’, el concurs gastronòmic d’À Punt, posa a prova les tres celebritats dijous a les 22 hores

Fran Tudela, Cabrafotuda, es prepara per a concursar en 'Tupper Club'
Fran Tudela, Cabrafotuda, es prepara per a concursar en 'Tupper Club' / À Punt
17 d'abril 2024 - 10:30

Dijous a les 22 hores, Tupper Club, el club exclusiu on només poden entrar els paladars més refinats, dedica el programa a la cuina vegetariana. Tres de les nostres celebritats, la presentadora Clara Castelló, l’humorista i influenciador Fran Tudela (més conegut com a Cabrafotuda) i l’actor i presentador Nelo Gómez, lluitaran per a emportar-se l’or menys carnívor de tota l’edició. Els participants no sabran contra qui competeixen fins que es vegen les cares i faran aplegar els plats als rivals mitjançant un missatger. Es votaran entre ells, però l’última paraula la tindrà el xef (i presentador) Ricard Camarena.

Des de València, Clara Castelló, una de les veus i cares més conegudes i volgudes de la televisió valenciana, cuinarà un pastís de pasta fullada amb verdures. Coneixerem el seu germà Joan, també periodista, que l’ajudarà en el tast. Clara, que va haver de telefonar als bombers quan va cuinar uns xoriços a l’infern, s’ha passat al dolç i les receptes vegetals.

Ricard Camarena fa una auditoria de les tres receptes vegetarianes presentades a concurs
Ricard Camarena fa una auditoria de les tres receptes vegetarianes presentades a concurs / À Punt

Clara Castelló es va mudar de Cullera a València amb catorze anys per a viure amb la seua germana en un pis familiar. Va estudiar filologia, però abans d’acabar la carrera ja estava treballant en la ràdio... i fins ara!

Ens traslladem a la Vila Joiosa, on viu el tiktoker, influencer i reporter intrèpid Cabrafotuda, que presentarà la seua recepta de fesols amb oli. Fran Tudela comptarà amb l’ajuda de la seua iaia Bel, la “iaia fotuda”, ideòloga del seu plat i companya del net en l’aventura de les xarxes.

Fran Tudela explica que va estudiar Turisme. “M’he dedicat a pegar tombs de faena en faena i soc guia turístic. He tingut més feines que la Barbie! He sigut auxiliar de vol de Ryanair, tots els guiris que venien a Benidorm els he dut jo, també he sigut recepcionista d’hotels. He fet de guia turístic amb indis per Europa, he pintat cares de xiquets en les festes d’aniversari, he treballat rentant cotxes en una empresa de lloguer”, i un fum de coses més.

L’actor i presentador Nelo Gómez ens prepararà una lasanya de verdures amb soja texturitzada. Nelo té 32 anys i és de Mislata. Ha plogut molt des que amb dotze anys es presentà a un càsting a Canal 9. Amb quinze anys ja va eixir en la sèrie Negocis de família i als díhuit va entrar en L’Alqueria Blanca. A hores d’ara, presenta el concurs Alta Tensió d’À Punt. 

En À Punt els famosos es posen mans a l’obra i cuinem com només saben fer-ho els membres exclusius de Tupper Club.

 

També et pot interessar

stats