El crim de la llacuna de Rabassa, al programa ‘L’hora fosca’

El programa de les nits de dimarts d’À Punt analitza l’enigma del cos esquarterat que va aparéixer als afores d’Alacant l’estiu del 2015

En ple estiu de 2015 va aparéixer dins d’una maleta un cos esquarterat i en descomposició als afores d’Alacant.
En ple estiu de 2015 va aparéixer dins d’una maleta un cos esquarterat i en descomposició als afores d’Alacant. / Departament de Comunicació
27 de febrer 2023 - 11:08

Dimarts a la nit, a les 22 hores, el programa L’hora fosca porta per títol "El crim de la llacuna de Rabassa". Al capítol d’aquesta setmana es conta com en ple estiu de 2015 va aparéixer dins d’una maleta un cos esquarterat i en descomposició als afores d’Alacant.

Tot és un enigma, començant per la identitat de la víctima, fins que les primeres pistes apunten a la comunitat de ciutadans d'Europa de l'Est. L’autòpsia desvela la causa de la mort i l’odontòleg ajuda a identificar la víctima, mentre que apareix un nom a la denúncia d’una desaparició. Una teranyina pacientment teixida pels investigadors espera que hi caiguen els sospitosos.

Tot és un enigma, començant per la identitat de la víctima.
Tot és un enigma, començant per la identitat de la víctima.

L’hora fosca comptarà amb els testimonis destacats de José Luis Fajardo, cap del grup d’homicidis d’Alacant (entre el 2012 i el 2019); Francisco Saiz, membre del grup de la Policia Científica d’Alacant, Eduardo Ferrán, policia del grup d’homicidis d’Alacant, José Antonio Martínez, periodista del diari Información i Gustavo Cevada, odontòleg.

També et pot interessar

stats