Creix la programació de la ràdio d’À Punt amb protagonisme de la informació, els esports i la música

La graella s’ha presentat aquest matí públicament al centre de Burjassot.

Creix la programació de la ràdio d’À Punt amb protagonisme de la informació, els esports i la música
Creix la programació de la ràdio d’À Punt amb protagonisme de la informació, els esports i la música

À Punt ha iniciat aquest matí la nova programació de la temporada de tardor i hivern de la ràdio. Programació que és possible gràcies a la posada en funcionament dels quatre nous estudis de ràdio. La programació s’ha presentat aquest matí en un acte al Centre de Produccions de Programes de Burjassot.

Programes informatius, entreteniment, culturals divulgatius i destinats al públic familiar formen part d’una graella on també tindran un gran protagonisme els programes esportius i la música.

De matí, està previst À Punt notícies matí durant dues hores. El programa comptarà també amb una tertúlia informativa, d’un hora de durada. De dilluns a divendres, de 10:00 a 13;00 els oients podran escoltar el magazín matinal Al ras, que tindrà novetats importants. Jèssica Crespo seguirà presentant i dirigint el programa, però l’acompanyarà en antena Joan Espinosa. Després del magazín cada dia hi ha previst un programa: Samaruc Digital dilluns, Cuina de bancal dimarts, Plaerdemavida dimecres, Animalades dijous i Focus, què ens passa divendres. I a les 14:00 les notícies més destacades del matí estaran a Les notícies del migdia.

De vesprada, a les 15.00 h s’incorpora el magazín Pròxima parada, de tres hores de durada de dilluns a divendres i presentat per Susanna Lliberós. El magazín cada dia ens acostarà les històries més destacades que ocorren al llarg de les comarques valencianes. Després, està previst Territori sonor, el magazín musical diari presentat per Amàlia Garrigós i que es fa en directe des del CPP de Burjassot. En aquesta temporada, amplia el seu horari fins a dos hores. I a les 20.00 h Les notícies de la nit ens actualitzarà la informació i inclourà una tertúlia.

A partir de les 22:00 h cada dia tindrem esports durant una hora i des de les 23:00 h Carles Caparrós (youtuber del canal de Korah) ens acompanyarà en Sessió golfa de dilluns a dijous fins a la una de la matinada. Divendres a aquesta hora Una habitació pròpia i Punt Jazz acompanyaran les primeres hores de la nit.

Els caps de setmana els esports tindran un protagonisme destacat en la graella. Les vesprades de dissabte i diumenge estaran dedicades a les retransmissions esportives i també s’inclouran programes temàtics sobre pilota, el running o els esports d’aventura. També hem preparat programes per a tots els públics. L’escoleta és un llibre d’instruccions que cada dissabte de matí explicarà a mares i pares allò que ningú no els ha explicat mai. A més, ho farà amb rigor i amb un somriure. Diumenge de matí Col.lecció de Vinils, dirigit per Rafa Cervera i presentat per Álex Orts (vocalista de Tardor), ens presentarà en cada programa un disc que va fer història. I De banda a banda, dissabte i diumenge estarà dedicat a les bandes de música. Completen la graella de cap de setmana Caixa de ritmes, radiofòrmula presentada en directe, i El musiquer, fruit de la col·laboració d’À Punt i la Xarxa d’Emissores Municipals i que estarà en antena cada dissabte i diumenge de 7 a 9.

Tots els continguts es podran trobar al web www.apuntmedia.es

També et pot interessar

stats