Continguts especials pel 25é aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés

À Punt dedicarà dimarts, 27 de març, continguts i programes al periodista i poeta. 

Continguts especials pel 25é aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés
Continguts especials pel 25é aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés

Per això Al ras, el programa codirigit i presentat per Jèssica Crespo, es traslladarà a la plaça d'Emilio Castelar del municipi de Burjassot.L’espai públic de comunicació valencià dedicarà una atenció especial a la figura del poeta en el seus serveis informatius, xarxes socials i lloc web. El programa Al ras arrancarà amb un col·loqui amb Carmina Andrés, filla del poeta. En la taula redona, també hi participaran Josep Palomero, acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i el poeta i assagista Jaume Pérez.

 Al ras comptarà en aquesta edició especial amb la presència d’altres presentadores d’À Punt Mèdia, com ara Maria Josep Poquet i Irene Rodrigo, que s’endinsaran en el vessant més literari d’Estellés. També amb la d'Amàlia Garrigós, que ens parlarà dels artistes i grups que han versionat els seus poemes. D’altra banda, s’emetran poemes de l’autor valencià locutats per alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot. I també en l’apartat musical, Albert Ortega, Bertomeu, cantarà Els amants, segurament un dels pomes més coneguts d’Estellés. Durant l’emissió també hi haurà una entrevista a Pau Alabajos, que interpretarà el tema Crònica especial.

 A més d'això, el programa inclourà una taula redona dedicada a Estellés i l’erotisme, amb Anna Moner, Josep Lozano i Ferran Carbó, i una altra sobre Estellés i la mort, amb Pau Sanchis i Eduard Ramírez. Finalment, Al ras Al rasconnectarà amb l’exposició “Vicent Andrés Estellés: de la imatge a la paraula, de la paraula a la imatge”.

 

També et pot interessar

stats