El Consell Rector proposa Alfred Costa com a nou director general d’À Punt Mèdia

El candidat compareixerà a la comissió de les Corts encarrega de valorar la seua idoneïtat.

El candidat proposat, Alfred Costa
El candidat proposat, Alfred Costa / À Punt NTC.

El ple del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha decidit proposar Alfred Costa com a nou director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

El màxim òrgan de govern de la CVMC s’ha reunit hui a les 9:00 hores en sessió extraordinària per a estudiar i valorar els dos projectes presentats. Una tasca que s’ha prolongat durant tot el matí. Ja de vesprada els consellers i conselleres han entrevistat els dos candidats.

Alfred Costa és llicenciat en Ciències de la Informació i, actualment té el càrrec de cap d’emissions d’À Punt. En l’antiga RTVV va ser subdirector de programació, cap de secció de ficció seriada i responsable del Departament de Nous Projectes i Entreteniment, des de 1990 fins el moment del tancament el 2013

Ara el candidat proposat ha de comparéixer davant la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i l’Espai Audiovisual de les Corts, que ha de valorar la idoneïtat per al càrrec del candidat. La concessió de la idoneïtat per part de la comissió parlamentària, segons la llei de creació, necessita la majoria absoluta.

Si rep la conformitat, el Consell Rector formalitzarà el nomenament del nou director general de l’SAMC per un període de tres anys.

També et pot interessar

stats