El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos del 2021

Els comptes preveuen que la subvenció de la Generalitat serà de 58 milions, un 3,91 % superior a la d’enguany

El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos del 2021
El Consell Rector aprova l’avantprojecte de pressupostos del 2021

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest matí l’avantprojecte de pressupostos per a l’any 2021.

La CVMC inclou en els comptes previstos per a l’any vinent una subvenció de la Generalitat Valenciana de 58.297.335 d’euros, cosa que suposa un augment de la subvenció de dos milions d’euros respecte dels pressupostos del 2020.

L’augment, que representa un 3,91 % respecte de la subvenció de l’any passat, es deu a l’ajust del càlcul dels ingressos previstos en publicitat a la realitat del mercat publicitari estatal. En aquest sentit, en el pressupost per al 2021 s’estima que es poden arribar a ingressar 1,5 milions d’euros.

D’altra banda, l’SAMC preveu incrementar en un milió d’euros la despesa per a l’adquisició de continguts per als mitjans de comunicació públics. D’aquesta manera s’assoleix una inversió de 17,4 milions d’euros l’any vinent, amb l’objectiu de revitalitzar el sector audiovisual de la Comunitat Valenciana i oferir productes de qualitat a la ciutadania.

La Corporació destinarà 51.028.218 d’euros a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), que és l’encarregada de prestar el servei de radiotelevisió pública de la Comunitat Valenciana.

La CVMC ha de presentar l’avantprojecte de pressupostos al Consell per a incloure’ls, si escau, en el projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2021.

També et pot interessar

stats