El concurs ‘Atrapa’m si pots’ es prepara per a entregar un pot històric

L’emoció està servida en el programa de la sobretaula d’À Punt, presentat per Òscar Tramoyeres, que trenca el rècord dels premis lliurats per la cadena

L'emoció d'un pot de rècord al concurs de la sobretaula
L'emoció d'un pot de rècord al concurs de la sobretaula / Javier Gramuntell Cabo
05 de juny 2023 - 09:56

El concurs Atrapa’m si pots incrementarà l’emoció en els pròxims dies amb el lliurament d’un pot històric. Un dels concursants s’endurà a casa més de 50.000 euros en encertar totes les preguntes al cim del Montgó, com es coneix la part superior de les escales del plató del programa.

Amb més de 950 programes diaris, 171 de cap de setmana i una vintena d’especials que s’han emés en horari de prime time, el de màxima audiència, Atrapa’m si pots és el concurs més veterà de la televisió d’À Punt. La primera emissió va ser l’11 de juny del 2018, l’endemà de l’inici de les emissions regulars de la televisió pública valenciana, i des d’aquell moment ja han passat pel plató més de 1.000 concursants.

Els participants d’aquesta setmana són: Pere Faus, de Gandia (Safor), Sergi Migallón, d’Alacant, Patrícia Bagán, de Figueroles (Alcalatén), Rafa Marzal, de Xàtiva (Costera), i Christina Cooper, d’Algemesí (Ribera Alta). Tots cinc lluitaran per un desitjable pot, que ja supera els 50.000 €.

Òscar Tramoyeres ens reserva uns dies plens d'emoció garantida.
Òscar Tramoyeres ens reserva uns dies plens d'emoció garantida. / Jose San Joaquin Deusa

El programa presentat per Òscar Tramoyeres en la sobretaula d’À Punt, a les 15:30 hores, encapçalarà els rècords dels premis lliurats per la televisió pública valenciana. Des del 19 de maig, quan el pot va arribar als 48.600 €, els concursants d’Atrapa’m si pots juguen pel premi més alt de la història del programa, que supera l’anterior rècord de 48.400 €. Tot açò suposa que estem davant el premi més esplèndid d’À Punt.

Al llarg dels cinc anys d’emissió del concurs, produït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio) s’ha donat el pot en sis ocasions, amb unes quantitats de 33.800 €, 15.000 €, 4.800 €, 48.400 €, 28.400 € i 16.400 €, respectivament. En aquesta setena ocasió, en els pròxims dies, es batran tots els rècords del programa i de la cadena.

També et pot interessar

stats