El concurs ‘Atrapa’m si pots’ dedicarà la setmana vinent a les festes de la Magdalena i les Falles

El dimecres 15 estarà la fallera major de València, Laura Mengó i la seua cort d’honor. El dijous 16 rebrà la visita de les reines de les festes de Castelló, Selene Tarín i Alejandra Sáez, acompanyades per les dames de la ciutat majors i infantils.

Els concursants opten per un pot acumulable de 38.400 euros

Laura Mengó i la seua cort d'honor visiten el concurs de la sobretaula d'À Punt
Laura Mengó i la seua cort d'honor visiten el concurs de la sobretaula d'À Punt / Jose San Joaquin Deusa
08 de març 2023 - 17:18

Les festes de la Magdalena i les Falles seran les protagonistes del concurs Atrapa’m si pots a partir del dilluns 13 de març. Amb aquest motiu el programa que presenta Òscar Tramoyeres comptarà amb la presència d’uns convidats molt especials. Tots han passat ja pel programa i estan fortament vinculats al món de les gaiates i les falles.

Òscar Tramoyeres ompli el plató de festes
Òscar Tramoyeres ompli el plató de festes / Jose San Joaquin Deusa

Al llarg de la setmana gaudirem de sorpreses molt especials. El dimecres 15 els visitarà la fallera major de València, Laura Mengó i la seua cort d’honor. El dijous 16 rebrà la visita de les reines de les festes de Castelló, Selene Tarín i Alejandra Sáez, acompanyades per les dames de la ciutat majors i infantils. L’últim programa de la setmana estarà amenitzat per la Societat Protectora Musical La Lira d’Alfarb.

Selene Martín i Alejandra Sáez visiten el concurs
Selene Martín i Alejandra Sáez visiten el concurs / Jose San Joaquin Deusa

Des de Castelló de la Plana visiten el concurs Juan Serrano, de la Gaiata 7 Cor de la Ciutat, i Laura Martínez, madrina de la Gaiata 3 Porta del Sol. Representant les Falles estaran Santi Barberà, de la falla Plaça Sant Roc de Torrent, i Ana Muñoz, fallera d’Albal, decoradora de falles i més coneguda en les xarxes socials com Tia Visantica. La cinquena concursant és Aurora Martínez, que té el cor partit. En 1973 va ser la primera fallera major de Torrent, però viu a Castelló de la Plana des de fa 44 anys i la seua ànima està dividida entre les falles i les gaiates.

Atrapa'm si pots convidarà els músics de Llíria
Atrapa'm si pots convidarà els músics de Llíria / Jose San Joaquin Deusa

Els programes estan ambientats en l’univers festiu i moltes de les preguntes giraran al voltant d’aquest tema. Però a tots els efectes són programes ordinaris i els concursants optaran al pot acumulat com en qualsevol altra setmana d’emissió.

També et pot interessar

stats