El concurs ‘Atrapa’m si pots’ aposta per homenatges especials en prime time amb premis per a causes benèfiques

Passatges de Joan Monleon o de Conxa Piquer i convidats d’excepció donaran vida al concurs, que supera l’audiència mitjana de la cadena

Carolina Ferre es disfressa de Mare Noel
Carolina Ferre es disfressa de Mare Noel / Departament de Comunicació
03 de desembre 2021 - 10:32

El 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, s’estrena en horari de màxima audiència el primer dels nous homenatges que ha preparat el concurs Atrapa’m si pots, una edició especial en la qual participaran com a concursants reconeguts presentadors de televisió de l’àmbit nacional i autonòmic.

Sorpreses, humor, preguntes divertides i curioses ompliran la nit dels Innocents perquè les espectadores i espectadors puguen disfrutar d’un programa especial que descobrirà secrets dels populars presentadors i ara, jugadors.

Carolina Ferre, que capitaneja el concurs Atrapa’m en esta nova temporada, serà l’encarregada de presentar els nous especials, tot i que ella també serà víctima d’innocentades.

Cada dimarts, la programació d’À Punt estrenarà especials de l’Atrapa’m si pots dedicats íntegrament a motius com ara la música d’arrels valenciana, a la gran figura de la copla, Conxa Piquer, Rafael Conde ‘El Titi’ i Rosita Amores.

Per al programa especial dedicat al polifacètic artista Joan Monleón, es veuran divertits fragments d’El show de Joan Monleón de Canal 9, actuacions musicals i participaran com a concursants amics, companys de professió i coneguts presentadors de televisió.

Els concursants seran personatges relacionats amb el motiu de l’homenatge, cares conegudes de la televisió i del món del teatre i competiran per un premi de 1.000 euros, que anirà destinat a una causa benèfica. Cadascun dels participants decidirà a quina organització solidària o benèfica dona el premi.

Fins a final d’any s’emetran Atrapa’m si pots temàtics durant el cap de setmana dedicats a Alaska, el Màgic d’Oz, Sara Montiel, el Pare Noel, Concerts de Cap d’Any o La Colla. Fins ara s’han emés al voltant de 200 programes temàtics del concurs i 12 programes especials, els més recents dedicats a L’Alqueria Blanca, Luis Garcia Berlanga, Camilo Sesto i Nino Bravo. 

Atrapa’m si pots, que es troba en antena des del principi de les emissions d’À Punt, ha superat en ocasions el 7% de share (per exemple, el dilluns 22 de novembre passat va tindre un 7,2% de quota i 94.000 espectadors). El concurs supera així la mitjana de l’audiència diària del canal.

També et pot interessar

stats