Comença el rodatge de la sèrie de ficció ‘Després de tu’, coproduïda per À Punt, TV3 i IB3

L’ estudi 1 del Centre de Producció d’À Punt Mèdia a Burjassot va començar ahir el rodatge d’una sitcom de 20 capítols de 25 minuts produïda per Albena Produccions i Minoria Absoluta.

L’eix fonamental de la sèrie es roda en un plató de 360°construït a l’estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot
L’eix fonamental de la sèrie es roda en un plató de 360°construït a l’estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot / Departament de Comunicació
19 d'octubre 2021 - 13:27

Després de tu és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les cadenes autonòmiques À Punt, TV3 i la participació d’IB3. La sèrie, que es basa en una idea original de l'actor i dramaturg valencià Carles Alberola, està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González.

La sèrie, que es basa en una idea original de l'actor i dramaturg valencià Carles Alberola.
La sèrie, que es basa en una idea original de l'actor i dramaturg valencià Carles Alberola.

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre d’altres.

L’eix fonamental de la sèrie es roda en un plató de 360°construït a l’estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

Destaca el paper protagonista de Sergio Caballero.
Destaca el paper protagonista de Sergio Caballero.

També et pot interessar

stats