Comença a Mallorca el rodatge de ‘Mòpies’, la primera sèrie conjunta d’À Punt, IB3 i TV3

Mòpies és una sèrie de gènere fantàstic creada per Lluís Prieto, produïda pels tres canals públics en coproducció amb Espaitemps i la participació de Barret

Aquesta setmana ha començat el rodatge de la nova sèrie de ficció Mòpies, una nova aposta d’À Punt, IB3 i TV3 que constarà de quatre episodis de 55 minuts. El repartiment l’encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencians

Comença a Mallorca el rodatge de “Mòpies”
Comença a Mallorca el rodatge de “Mòpies”
18 de juny 2021 - 15:35

La sèrie de ficció ha estat creada i serà dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps, que ja ha treballat amb sèries com Treufoc, Mai neva a Ciutat, Desconeguts, i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l’equip de guionistes d’aquesta producció.

Mòpies és una sèrie de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la serra de Tramuntana de Mallorca, i conta la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d'estiu on experimenta un succés traumàtic. Davant d’aquest inexplicable fenomen, Bel, juntament amb la incondicional ajuda de Judith, una jove monitora, i la col·laboració de Gori i Hilda, dos xiquets del campament d'estiu, anirà a la recerca de les claus per a resoldre el misteri.

La productora Barret participa en la sèrie
La productora Barret participa en la sèrie

Aquesta sèrie de ficció estarà enllestida a finals d’any i tot seguit quedarà pendent de programació per part de les tres cadenes. 

À Punt, IB3 i TV3 han col·laborat en els últims anys en la coproducció de programes, com Favorits, o telefilms, com La mort de Guillem, premiat als Gaudí i als Premis de l'Audiovisual Valencià, i Frederica Montseny, entre altres. 

També et pot interessar

stats