‘Comediants’ es presenta a la Fira de Juliol de València amb alguns dels seus monologuistes

Alguns i algunes monologuistes que participen en el programa d’humor intervindran el dilluns 9 de juliol i el 16.

Un monologuista al Teatre Principal de Castelló
Un monologuista al Teatre Principal de Castelló

La Fira de Juliol de València és el context triat per a la presentació de les primeres píndoles del que serà el programa Comediants, que estrenarà À Punt Mèdia a la tardor. Alguns i algunes monologuistes que participen en el programa d’humor intervindran també el dilluns 9 de juliol i el següent, el 16, als Jardins del Palau de València. Presentarà els artistes valencians l’actriu i també monologuista Maria Juan (Mariua), que també condueix del programa.

Rafa Forner, Greta Ruiz, Arantxa González i Rafa Alarcón seran els monologuistes de Comediants que actuen dilluns que ve a les 22 hores, mentre que Carol Tomás, Pau Blanco, Patricia Sornosa i Óscar Tramoyeres ho faran el dilluns 16 de juliol.

Comediants tindrà també entre el seu equip habitual de monologuistes Eugeni Alemany o Ferran Gadea. La primera temporada del programa s’ha rodat al Teatre Principal de Castelló. Comediants està produïda per la productora VITV.

S’emetrà després de l’estiu en la televisió d’À Punt en horari de màxima audiència. La primera edició d’aquest programa d’humor preveu un total de 13 capítols i una emissió setmanal.

També et pot interessar

stats