La Colla en ruta d’À Punt enceta la gira de primavera

Aquest dissabte 1 d’abril, Dani Miquel i la Banda de les Feretes posen en marxa les festes infantils d’À Punt a les Trobades d’Escoles en Valencià de la Jana i Ontinyent

Gira de la Colla en ruta en abril
Gira de la Colla en ruta en abril / FERRANDO MOMPO - ENCAR
01 d'abril 2023 - 10:00

La Colla en Ruta d’À Punt, el festival itinerant d’À Punt perquè ballen i canten les xiquetes i xiquets, enceta nova gira aquest dissabte 1 d’abril. Dani Miquel i la Banda de les Feretes comencen fort, perquè demà tenen doble cita: pel matí, a la Trobada d’Escoles en Valencià de la Jana (Baix Maestrat) i per la vesprada, a la Trobada d’Escoles en Valencià d’Ontinyent (la Vall d’Albaida).

A les 10:00 h del matí s'inaugurarà la festa a la plaça Major de la Jana. La Colla en Ruta ha preparat tallers i jocs tradicionals perquè menuts i familiars passen una jornada ben divertida. A les 13:00 h, les cançons de Dani Miquel i la Banda de les Feretes posaran punt final a aquest gran esdeveniment per la llengua valenciana que organitza Escola Valenciana i que enguany homenatja la mestra, escriptora i activista Carme Miquel

Per la vesprada, a partir de les 18:00 h, La Colla en Ruta es trasllada al sud de la Comunitat Valenciana per a portar la diversió i els concerts del fantàstic cantautor i les protagonistes de la sèrie El cau de les feretes a la plaça del Barranquet d'Ontinyent, que acull la Trobada d’Escoles en Valencià a la Vall d'Albaida.

 No faltaran a cap de les dues cites Laia i Pau, els germans i presentadors més bonics i volguts per l’audiència menuda de la televisió d’À Punt. Junts cantaran i ballaran al ritme de la música a places i carrers.

La Jana i Ontinyent seran les dues primeres parades de La Colla en Ruta de la radiotelevisió valenciana aquesta primavera. Però la gira passarà també el 15 d’abril per Tavernes de la Valldigna (Safor) (matí), el 22 d’abril per la trobada d’escoles en valencià de Ròtova (Safor) (vesprada) i el 23 d’abril per Albal (Horta Sud) (matí). Per a acabar el mes, la ruta arribarà el 29 d’abril (matí) a la Fira del Llibre de València (matí) i el 30, a la Trobada d’Escoles en Valencià de Sant Joan d’Alacant (matí). 

També et pot interessar

stats