La Colla estrena nova cançó per a tornar a escola i un ‘FesTalent’ digital infantil

La fereta DJ Butoni fa una divertida versió humorística de la cançó ‘Mediterrània’ de La Fúmiga per a començar les clases amb un somriure

Amb l’inici de curs també comença ‘FesTalent’, el primer festival digital de La Colla per a trobar xiquetes i xiquets que vulguen expressar les seues inquietuds amb el món de la música i el ball

DJ Butoni, Àrtur Martínez (La Fúmiga) i Flora Sempere (El Diluvi) canten per alegrar la tornada a escola
DJ Butoni, Àrtur Martínez (La Fúmiga) i Flora Sempere (El Diluvi) canten per alegrar la tornada a escola / Departament de Comunicació
08 de setembre 2023 - 13:33

Com cada any, arriba setembre i el final de les vacances. La Colla acompanya les xiquetes i els xiquets valencians amb nous continguts que faran més alegre encara la tornada a l’escola. És moment d’estrenar material escolar, però també una cançó per a començar les clases amb un somriure.

La nova cançó de Dj Butoni fa l’entrada a les escoles molt més divertida. En esta ocasió ha fet una versió humorística de ‘Mediterrània’ de La Fúmiga amb el títol ‘Tornar a escola’.

Després d’un estiu de diversió i de no parar en torreta, a Butoni se li fa costera amunt tornar a classe, i li apareixen les pors habituals que tenen moltes xiquetes i xiquets: Aniré a classe amb els meus amics? El nou mestre serà simpàtic? Serà molt difícil el curs? Per a llevar-li totes estes pors hem comptat amb Àrtur Martínez (La Fúmiga) i Flora Sempere (El Diluvi) que expliquen a Butoni que tornar a escola és una festa i que s’ho passarà fenomenal.

La Colla vol que totes les xiquetes i xiquets vagen a escola amb molta il·lusió per aprendre i compartir el temps amb companyes, companys i mestres. Per això ‘Tornar a escola’ pot ser un himne que anime per megafonia l’entrada a les escoles valencianes.

La cançó al perfil de YouTube de La Colla al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=ByFwi2AeFQI

I al web d’À Punt: https://lacolla.apuntmedia.es/a-la-carta/el-cau-de-les-feretes/cancons/dj-butoni/dj-butoni-tornar-escola_134_1642490.html

‘FesTalent’, el primer festival digital de La Colla.

La nova temporada de La Colla ve carregada de sorpreses perquè amb l’inici de curs À Punt també llança FesTalent, el primer festival digital de La Colla. Un nou espai concebut per a trobar talents entre 6 i 14 anys relacionats amb el món de la música. Per a participar, els interessats enviaran un vídeo per WhatsApp al número 636 273 429 mostrant les seues habilitats de manera individual o en grup.

Els presentadors d’este nou programa seran dos coneguts professionals de la música valenciana: Esteve Tortosa, d'Auxili, i Marina Bolea, de Maluks.

Esteve Tortosa del grup Auxili i Marina Bolea de Maluks presenten FesTalent
Esteve Tortosa del grup Auxili i Marina Bolea de Maluks presenten FesTalent

La dinàmica serà la següent: d’entre totes les candidatures rebudes a FesTalent, cada presentador triarà les 5 que més li agraden per al seu equip (10 en total) i les apadrinaran per tal de presentar-les en el festival digital que se celebrarà a final de temporada davant d'un jurat d'experts del món de la música. Ells seran els encarregats de valorar el treball fet per les xicotetes i xicotets artistes i assignar els premis finals.

Els guanyadors podran participar en la gravació d’un videoclip especial de Nadal amb Dj Butoni i cantar davant de tota la colla en una actuació especial a les festes nadalenques. 

 ‘La Colla’ ofereix els millors plans pel cap de setmana

A més de totes aquestes novetats, Pau i Laia continuen en La Colla! Cada setmana repassaran alguns dels vídeos més virals d’internet i proposaran les activitats més atractives del cap de setmana per a fer plans amb la xicalla.

Pau i Laia tornen amb La Colla X PRESS
Pau i Laia tornen amb La Colla X PRESS

En aquesta nova temporada La Colla fa una aposta per arribar a les xiquetes i els xiquets de manera exclusivament digital. Tot el contingut de La Colla es pot trobar ací:

Al canal de Youtube (https://www.youtube.com/@LaCollaAPunt )

Al web (https://lacolla.apuntmedia.es/ )

A les seues xarxes:

També et pot interessar

stats