La Colla d’À Punt, l’espai infantil per als dissabtes de matí

A les 10 hores tornen els millors moments de la setmana amb una agenda de propostes d’oci i cultura interessants.

Amb el germans Pau i Laia els xiquets aprendran, es divertiran i estaran al dia del que passa arreu del món
Amb el germans Pau i Laia els xiquets aprendran, es divertiran i estaran al dia del que passa arreu del món / À Punt NTC

Laia i Pau són dos germans que volen muntar una televisió en línia des del seu garatge. La nit de Reis, els Mags d’Orient els porten tot el material que necessiten per a fer realitat el seu somni. Amb Pau i Laia, a través de diverses seccions, els xiquets aprendran, es divertiran i estaran al dia del que passa arreu del món.

Així comença La Colla d’À Punt que estrena al gener un resum setmanal, els dissabtes a les 10 del matí abans del cinema infantil. Es tracta dels millors moments de la setmana que, de dilluns a dijous, els menuts de la casa han pogut seguir a la carta en el web d’À Punt, en els perfils de La Colla en YouTube i en les xarxes socials.

La Colla d’À Punt està estructurada al voltant de les didàctiques seccions pensades pels menuts de la casa: La Colla Nius és un espai dedicat l’actualitat, on Laia i Pau explicaran tot el que passa al nostre voltant, des de la importància i el funcionament de les vacunes fins a les eleccions o les notícies falses. La Colla Challenge llançarà un repte que haurà de fer una escola de la Comunitat Valenciana (una coreografia, pintar un grafit o cantar un cançó).

La Colla Unboxing està dedicada als objectes que eren grans novetats tecnològiques fa unes dècades i ara resulten obsolets per als xiquets i xiquetes de hui en dia, com ara un walkman, una màquina d’escriure o una cinta de vídeo. Una secció molt familiar que agradarà no sols als xiquets, sinó als seus pares i iaios. La Colla Tutorial està pensat per a les manualitats, receptes de cuina o trucs de màgia, que proposa sempre l’audiència a través del web. La Colla Animal és l’espai dedicat al món dels animals, amb informació i resolució de dubtes i qüestions plantejades també a través del web i les xarxes socials.

La Colla més un compartirà alguns moments de Laia i Pau amb personatges destacats dels esports, la música i la resta d’arts. No faltarà l’oferta de La Colla Agenda, amb el repàs dels espectacles i esdeveniments culturals dirigits als xiquets i xiquetes.

A més, La Colla d’À Punt tindrà altres continguts per als més menuts, entre 3 i 5 anys, protagonitzats pels personatges més populars de l’univers infantil d’À Punt. Així, hi trobarem els Bíters, que recuperen el Quadernet o els Ràmquings, i als quals s’incorporen seccions com Clic-Toc o la Datapèdia.

Amb La Colla d’À Punt es pretén oferir un contingut innovador pel seu plantejament amb una primera finestra d’emissió pel web i les xarxes. El format permet interactuar amb les xiquetes i els xiquets, proposant reptes, rebent les seues opinions i incorporant-les als seus continguts. Un espai entretingut i divertit que alhora fomenta l’aprenentatge, la creativitat i ajuda a l’educació emocional i en valors que recull la Carta de valor per als continguts infantils i juvenils de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

També et pot interessar