La Colla d’À Punt estrena la cançó “Bon dia”

Les Feretes i Dani Miquel llancen la primera de les peces musicals que es presentaran al llarg de l’estiu dins la programació infantil

Les Feretes i Dani Miquel canten “Bon dia”
Les Feretes i Dani Miquel canten “Bon dia” / Departament de Comunicació
03 de juny 2021 - 13:39

Dijous s’estrena a l’espai de La Colla d’À Punt  una nova cançó de la banda de Les Feretes amb el cantautor Dani Miquel. A la televisió s’emetrà el dissabte dins el programa matinal La setmana de La Colla.

Bon dia” és la primera d'una col·lecció de noves peces musicals que À Punt presentarà al llarg d’un estiu molt especial pels menuts de la casa.

La Colla vol que totes les xiquetes i els xiquets valencians s’alcen pels matins amb molta energia, i ningú millor que les nostres Feretes per a fer-ho.

Des de la pròxima setmana la cançó “Bon dia” s’emetrà tots els dies al voltant de les 8.00 del matí i en cap de setmana també a les 7:00 i a les 9:00.

'Bon dia' amb La Colla d'À Punt
'Bon dia' amb La Colla d'À Punt

Descomptes per als membres de La Colla

A més a més, els membres de La Colla ja poden disfrutar amb la família i els amics d'una sèrie d'avantatges exclusius, com ara descomptes per a l'escola d'estiu i les festes al Parc Adai i Vialdea, entrades gratis al Museu de Titelles d'Albaida i un 50% de descompte en el preu de les entrades al Parc Temàtic del tren d'Alcoi a Gandia.

Els menuts de La Colla també poden comprar els peluixos de Les Feretes amb un 20% de descompte.

Tota la informació és troba a l’espai infantil del web d’À Punt Mèdia

També et pot interessar