La Colla d’À Punt celebra els 15.000 membres

Aquest dissabte 26 de novembre hi haurà festa a les 10 del matí al Jardí de la Pau a Xàtiva

La Colla celebra 15.000 socis a Xàtiva / Departament de Comunicació
25 de novembre 2022 - 11:27

Després de quatre anys, una pandèmia i moltes experiències divertides, els amics i amigues de La Colla han arribat a ser 15.000 membres, una fita que aprofitarem per a celebrar com cal en la festa de La Colla en Ruta a Xàtiva, aquest dissabte 26 de novembre.

El Jardí de la Pau acollirà des de les 10:00 h del matí jocs tradicionals, tallers i activitats habituals, a més de les actuacions de La Banda de les Feretes i Dani Miquel. També li donarem la benvinguda a La Colla a la xiqueta afortunada que fa el número 15.000 dels socis amb la seua família.

Xàtiva de festa amb La Colla
Xàtiva de festa amb La Colla

Laia i Pau, els presentadors del programa, ja la coneixen i us la presentaran durant la festa. A més, li lliuraran el carnet amb el número 15.000, que l’acredita com a membre de ple dret de La Colla i li permet disfrutar de tots els avantatges. També rebrà un bon regal de benvinguda. 

La xiqueta que en suma 15.000 en La Colla s’hi va apuntar durant la gravació d’un dels challenges a l’escola! Es va comboiar amb els seus companys i companyes per a guanyar el repte i s’ho va passar d’allò més bé.

Amb ella, la comunitat infantil d’À Punt creix i ja passa dels 15.000 membres, que s’incrementen dia a dia a través de les festes, el web i les visites de Laia i Pau a les escoles de la Comunitat Valenciana.

Cada dia sumem més amics i amigues per a compartir diversió, entreteniment i aprenentatge, amb els nostres personatges favorits i en valencià.

Per a apuntar-se i formar part d’aquesta gran comunitat infantil, només cal entrar en el web de La Colla i seguir els passos d’aquest enllaç https://lacolla.apuntmedia.es/registre

Les festes són altra oportunitat per inscriure-s’hi, així que aquest dissabte us esperem a Xàtiva.

 Nadal amb La Colla

Arriben les festes de Nadal, els menuts i menudes de la casa són més protagonistes que mai i La Colla vol dedicar-los aquest temps de vacances.

Per això, hem organitzat un fum d’esdeveniments, perquè la diversió no pare en aquestes dates. La Colla en Ruta viatjarà per tota la Comunitat Valenciana per a acostar-se a tots els xiquets i xiquetes i portar-los entreteniment i alegria.

El dissabte 17 de desembre estarem a Alzira i l’endemà, el diumenge 18, a Altea. El dimarts 27, en plenes vacances escolars, serà el torn de Borriana. I, per a acomiadar l’any, celebrarem unes campanades infantils a Mislata.

Per descomptat, La Colla també estarà a Expojove a València, ExpoNadal a Alacant i la Fira d’Oci de Castelló, durant les festes de Nadal. Els personatges més estimats per les menudes i menuts de la casa també desfilaran en les cavalcades dels Reis d’Orient de les capitals.

En totes aquestes cites, els xiquets i les xiquetes que ho desitgen podran apuntar-se a La Colla i sumar-se a la comunitat infantil d’À Punt.

La Colla comboia en Nadal!

També et pot interessar

stats