‘La Colla’ es comboia amb la Gran Fira de València

La sèrie infantil ‘Traç crític’ de La Colla d’À Punt és finalista dels guardons que atorga l’Acadèmia de la Televisió i les Ciències i les Arts de l’Audiovisual

La nova cançó de DJ Butoni ja està en el web de ‘La Colla’ i en els canals de YouTube d’À Punt i de La Colla

Cartell festa 15J
Cartell festa 15 juliol / Departament de Comunicació
12 de juliol 2023 - 11:56

Aquest dissabte, 14 de juliol, La Colla en Ruta s’ha apuntat a la Festa al Parc de la Gran Fira de Juliol de València, al Parc Central. La celebració començarà a les 18:45 h amb tallers, ludoteca amb jocs tradicionals, punt d’inscripció a La Colla d’À Punt i regals de marxandatge. A partir de les 19:15 h començaran les actuacions del màgic Nacho Diago i La Banda de les Feretes.

Si encara els menuts tenen corda i ganes de festa, poden allargar fins a la nit. A partir de les 22 h, tornarà la música en directe a l’escenari, amb Joan Miquel Oliver, Maren i Nonai Sound DJ.

Nova cançó de DJ Butoni per a fomentar l’esport entre La Colla.

Arriben les vacances i DJ Butoni vol que La Colla no es quede asseguda al sofà mirant la tauleta. Aleshores, s’ha posat la cinta de córrer i roba d’esport i ha creat aquesta cançó amb el productor musical Tombatossals per a convidar la xicalla a aprofitar l’estiu i moure’s.

La cançó es diu "Mou-te més" i versiona l’èxit de Quevedo i Bizarrap: "Quevedo || BZRP Music Sessions #52". Com ell diu, "corren més que tu les güeles" i això no pot ser tenint "un cos tan bonico". Cal botar, córrer i eixir als carrers a jugar amb les amistats. DJ Butoni vol que aquesta versió del conegut popularment com "Quédate!" de Quevedo amb Bizarrap s’afija a totes les llistes de reproducció per a fer esport i per això enumera i marca el ritme dels exercicis que es poden practicar per a estar en forma.

Cançó 'Mou-te més'
Cançó 'Mou-te més'

"Mou-te més" és la sisena cançó de DJ Butoni, que se suma a "La nit festera" que paròdia "Nochentera" de Vicco i convida a gaudir de les festes dels pobles a l’estiu. Entre els seus èxits també trobem "Ací cabem tots", que versiona Bad Bunny i canta l’inclusió i la igualtat; "Motoferetes" que convida a disfrutar de Falles i Magdalena; homenatja "Despechà" de Rosalia; "La Colla Sessions #53" que versiona "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" de Shakira i Bizarrap i vol conscienciar contra l’assetjament, i "Floretes", que canta l’arribada de la primavera i incita a cuidar dels entorns naturals i és una paròdia de "Flowers" de Miley Cyrus. En cada tema, DJ Butoni posa el seu estil gamberro i provocador que a tots i totes enamora com només ell pot fer. 

La nova cançó de DJ Butoni està disponible en el web de La Colla i en els canals de YouTube d’À Punt i de La Colla.

Traç crític’, sèrie nominada a millor programa infantil en els Premis Iris

         La Colla està d’enhorabona perquè la seua sèrie Traç crític és finalista dels guardons que cada any atorga l’Acadèmia de la Televisió i les Ciències i les Arts de l’Audiovisual.

         Traç crític està basada en les vinyetes d’Ortifus, l'humorista gràfic valencià, i tracta temes com ara els desnonaments, la contaminació, l'educació, les energies alternatives, la religió, etcètera, des de l'humor i la ironia amb un punt de vista crític.

'Traç Crític' del dibuixant Ortifus, opta a un Premi Iris de la Televisió
'Traç Crític' del dibuixant Ortifus, opta a un Premi Iris de la Televisió

         Nassotis és el protagonista d'aquesta sèrie, un nàufrag que viu feliç i tranquil a la seua illa deserta. Cada capítol comença amb l'arribada d'un missatge en una botella, un visitant en un vaixell, el colp d'un coco al cap... A partir d'ací, la imaginació li vola i es riu del món modern per a fer a La Colla reflexionar sobre cada qüestió plantejada.

         El pròxim diumenge À Punt emetrà l’últim capítol de Traç crític a partir de les 9:30 h en À Punt. Tots els capítols estan disponibles en el web de La Colla.

         Els Premis Iris fan enguany 25 anys d’història i distingeixen l’excel·lència entre professionals i programes emesos entre el 28 de juny del 2022 i el 30 de juny del 2023. Els acadèmics votaran les candidatures i els guardonats es donaran a conèixer el pròxim 21 de novembre, Dia Mundial de la Televisió.

També et pot interessar

stats