La ciutat de València acull dissabte l’últim càsting per a participar a Family Duo

El programa és una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia.

Family Duo
Family Duo

Dissabte que ve, 7 de juliol, l’hotel NH Les Arts de València acollirà el tercer i últim càsting per a tots aquells que vulguen participar en Family Duo, el primer talent show de la televisió pública valenciana. El programa és una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia per a la tardor de 2018.

Family Duo busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins...) que puguen tocar un instrument, ballar, i sobretot cantar. El primer càsting es va fer el 30 de juny a Alacant i el 23 del mateix mes a Castelló. Els interessats a participar a València podran inscriure’s en la nostra web www.apuntmedia.es fent clic al carrusel de Family Duo o telefonant al 630 430 123. En qualsevol cas, també poden presentar-se al lloc i hora indicats sense incriure-s’hi.

Joan Espinosa presentarà Family Duo i tindrà com a membres del jurat quatre artistes valencians coneguts: el cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover.

Està previst que el concurs es desenvolupe en 13 programes de 120 minuts cadascun. És un programa de les productores FremantleMedia i Lapònia TV. FremantleMedia és una productora amb èxits en la televisió. A Espanya, és la responsable de Got Talent o Factor X.

També et pot interessar

stats