Ciclisme, pilota i futbol en directe, oferta del cap de setmana en À Punt

La final de la Lliga Caixabank d’Escala i Corda i el partit entre el CE Alcoià i el CF La Nucia són els dos esdeveniments que retransmetrà la televisió d’À Punt. El Gran Fons Internacional València de Ciclisme completa la setmana i s’emet en streaming pel web

La final de la Lliga Caixabank d'Escala i Corda per À Punt
La final de la Lliga Caixabank d'Escala i Corda per À Punt / Departament de Comunicació
28 d'abril 2023 - 11:53

La graella d’À Punt ofereix aquest cap de setmana una ampla proposta esportiva amb la retransmissió de diferents esdeveniments esportius.

Dissabte a les 17:30 h el programa Va de Bo emetrà, des del trinquet de Pelai, el primer plat fort del menú esportiu d’À Punt, la Final de la XXXII Lliga Caixabank d’Escala i Corda. Un duel que enfrontarà els dos equips més destacats de la competició. D’una banda, l’equip de la Pobla de Vallbona de Puchol II, Àlvaro Gimeno i Hilari; d’altra, el de Vila-real amb José Salvador, Nacho i Guillermo.

Diumenge, des de les 09:25 del matí, en el web d’À Punt (www.apuntmedia.es) per streaming, podran seguir en directe el Gran Fons Internacional València, una festa cicloturista que celebra enguany la XVIII edició.

El ciclisme per streaming, diumenge a partir de les 9.25 hores.
El ciclisme per streaming, diumenge a partir de les 9.25 hores.

Miguel Induráin, Dori Ruano, Samuel Sánchez i Óscar Pereiro, entre altres, han assistit a aquesta prova que enguany comptarà amb la participació estel·lar d’Alejandro Valverde. El Bala vol acomiadar-se de l’afició rodant en aquesta edició del Gran Fons. Ho farà molt ben acompanyat pel subcampió olímpic i pentacampió del món de triatló, Javier Gómez Moya. La prova, tot un referent per a l’afició al ciclisme i una de les més atractives de l’actualitat, té tres recorreguts diferents de 190, 105 i 76 quilòmetres.

El Port de l’Oronet i l’Alt Segart són els punts més destacats d’una prova que té eixida i arribada a la Marina de València.

A les 18:00 h en la televisió d’À Punt, La finestra esportiva s’obri de nou per a la retransmissió del derbi autonòmic de Primera Federació entre el CE Alcoià i el CF La Nucia. Un partit transcendental en què estan en joc més que tres punts.

L’Alcoià arriba al duel en la dotzena posició, tres punts per damunt de l’Intercity, equip que marca el descens. Els de Vicente Parras empataren en l’últim partit contra l’Eldenc, un partit que es va poder veure a través de la televisió d’À Punt la setmana passada, i ara tractaran de continuar sumant-ne per a allunyar-se més de les posicions més compromeses.

Per la seua banda, La Nucia afronta el xoc amb 39 punts, els mateixos que l’Intercity, i sabent que cada partit és una oportunitat per a estar més a prop d’aconseguir el gran objectiu de la permanència.

Alcoià - La Nucia diumenge a les 18 hores per À Punt
Alcoià - La Nucia diumenge a les 18 hores per À Punt

Narrarà el duel Xavier Alberola, a qui acompanyarà en els comentaris Javier Subirats.

De nou, À Punt continua amb el repte d’oferir a la societat de la Comunitat Valenciana els esdeveniments esportius de major rellevància que tenen com a escenari el nostre territori.

També et pot interessar

stats